700.000 de mese și alimente nutritive oferite de către Herbalife Nutrition

0 votes

Herbalife Nutrition (NYSE:HLF) își propune să combată foametea până în anul 2030 și să asigure siguranță alimentară și o nutriție mai bună.

Pandemia globală sporește insecuritatea alimentară

Conform unui raport recent al Organizației Națiunilor Unite, încă 132 de milioane de persoane se vor confrunta, probabil, cu insecuritate alimentară până la finele anului 2020. Acum mai mult ca oricând, există o nevoie urgentă de a le oferi populațiilor cu risc, acces la hrană sănătoasă, nutritivă.

La nivel global, peste 2 miliarde de persoane din întreaga lume nu au acces la suficientă hrană nutritivă. Populația globală este în continuă creștere, nevoia de alimente fiind estimată să crească în mod corespunzător.

Prin intermediul inițiativei Nutrition for Zero Hunger, Herbalife Nutrition colaborează cu partenerii la nivel global pentru a pune la dispoziție resurse, alimente și educație pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.

Nutrition for Zero Hunger

În sprijinul programelor critice și al campaniilor educaționale ale partenerilor Herbalife Nutrition din sectorul nonprofit, Nutrition for Zero Hunger a realizat următoarele până în prezent:

  • A oferit aproape 700.000 de mese și alimente nutritive copiilor și familiilor vulnerabile
  • A furnizat peste 500.000 de produse pentru persoanele care au nevoie de hrană și peste 1.500 kg de alimente familiilor în dificultate
  • A oferit unui număr de 47.000 de femei, educație privind alăptarea și nutriția pentru o dezvoltare sănătoasă a copiilor
  • A oferit pentru 40.000 de copii, suplimente alimentare esențiale pentru a reduce carențele nutritive și pentru a sprijini dezvoltarea sănătoasă a copiilor

Inițiativa Nutrition for Zero Hunger a companiei Herbalife Nutrition a ajutat la reducerea foametei, dar mai avem încă un drum lung de parcurs pentru a construi o lume în care fiecare să aibă acces la hrană de calitate,” a declarat Alan Hoffman, Executive Vice President, Global Corporate Affairs Herbalife Nutrition.

Eradicarea foametei va presupune eforturile combinate ale guvernelor, organizațiilor non-profit și corporațiilor și vom lucra în continuare cu toate părțile interesate pentru a ne asigura că toată lumea are acces la nutriție.”

În primul an, inițiativa a anunțat parteneriate cu parteneri globali din sectorul nonprofit, recunoscuți pentru impactul pe care îl au în combaterea foametei în lume, inclusiv Feed the Children, The Hunger Project, Chrysalis, National Hispanic Council on Aging și Fundația Crucii Roșii în China.

Prin aceste parteneriate, Herbalife Nutrition încearcă să reducă foametea la zero punând la dispoziție hrană sănătoasă și resurse educaționale pentru comunitățile care au nevoie.

Pentru a afla mai multe despre Herbalife Nutrition, vizitați IamHerbalifeNutrition.com.

Comentarii