Câţi români au maşină de spălat vase ?

Sunt în vacanţă în California! Aici am rămas surprinsă de faptul că aproape toată lumea are maşină de spălat vase acasă, cu toate că sursa de apă este o problemă. Aşa că ... Mai multe »

10 idei practice pentru a scăpa de alergiile verii

A venit vara, aşa că bine aţi venit în sezonul alergiilor! Se pare că doar 15% dintre persoanele care suferă de alergie la polen au fost diagnosticate de un alergolog. Asa ca ... Mai multe »

Cafeaua în sarcină: poftă păcătoasă sau sănătoasă?

Se ştie! Excesele nu sunt un atu, cu atât mai mult, în sarcină. Chiar şi în privinţa consumului de cafea, majoritatea obstetricienilor recomandă moderaţie, mai degrabă decât abstinenţă. O ceaşcă de cafea ... Mai multe »

Tu cu ce echipa tii la Campionatul European de Fotbal 2016?

Inca putin si incepe mult asteptatul campionat EURO 2016 (si inca cum incepe!!!), cu un meci in care fiecare roman este obligat sa-l priveasca, e meciul nationalei Romaniei si e nevoie de ... Mai multe »

 

Ce trebuie să ştie o mamă despre primele 1000 de zile din viaţa copilului ei

alimentatia bebelusului

În primii 2 ani de viață ai copilului, toate experiențele la care este expus și pe care le trăiește constituie temelia viitorului adult. Alimentația se supune și ea acestei reguli, încă din prima oră de viață. Partea bună este că se dezvoltă în etape importante și cu impact.

Joaca în aer liber: idei pentru o vară cu amintiri

Joaca în aer liber

De ce copii iubesc atât de mult vara? Probabil pentru că vara înseamnă mult stat afară, joacă fără restricţii de program, prieteni noi, râsete gălăgioase şi jocuri pline de energie.

SevenSins.ro, de 7 ani destinația româncelor pentru lenjerie intimă provocatoare și costume de baie

__SevenSins_1

SevenSins.ro, cel mai mare magazin online de lenjerie intimă din România, împlinește luna aceasta 7 ani de când a devenit destinația nr. 1 a româncelor pentru achiziția de lenjerie intimă provocatoare și costume de baie.

Salvequick sprijină învățarea prin joacă

483871869

Salvequick, unul dintre cele mai cunoscute branduri de plasturi din Europa, ne-a scos în parc, la joacă, în cadrul primului eveniment din campania Jocul continuă, provocându-ne să ne amintim cu drag de primii ani din viață și de jocurile copilăriei care ne țineau afară până seara târziu.

FamousRoses.eu: Îngrijirea trandafirilor pe timpul verii

pink-double-knockout

Zilele caniculare pot crea și probleme pentru plante, iar căldura excesivă le face să își piardă vigoarea destul de repede. Dăunătorii sunt una dintre problemele frecvente în timpul verii, mai ales dacă nu plouă suficient încât să îi îndepărteze de pe plante. Apoi, poți observa unele pete sau puncte negre pe frunze, iar dacă solul este mai puțin fertil, florile vor suferi de un deficit de nutrienți. Ce este de făcut în aceste situații ne spun specialiștii FamousRoses.eu.

De vorbă cu Chef Liviu Balint: de la pasiunea pentru gătit până la grătare cu savoare

Interviu Chef Liviu Balint

Înainte de a participa la MasterChef avea doar vise și o mare dorință de a transforma o pasiune în profesie. Şi a reuşit! Acum Liviu Balint şi-a mutat definitiv biroul în bucătărie şi face magie în farfurie. L-am tras un pic de mustaţă şi l-am luat la întrebări. Rezultatul? Un interviu ce-ţi face poftă de mâncare!

Necesarul bebeluşului: ce avem nevoie cu adevărat?

Necesarul bebeluşului ce avem nevoie cu adevărat

Orice părinte poate confirma, primul atac de panică este provocat de atotcuprinzătoarea listă cu necesarul bebeluşului, dar oare chiar e nevoie de atât de multe lucruri de cumpărat precum încearcă să ne inducă marile companii de „articole-bebe”?

Mamă la puterea a doua, rezultatul e cu plus… infinit

DSC_5749

Da’ eu chiar nu mă înţeleg! Parcă mă prezentam ca o fire zvăpăiată, şi impulsivă, şi greu-împăcată, iar acum – voilà, nu mă satur să stau cu ochii ţintiţi asupra unui boţ de omuleţ caraghios, tresar de bucurie la simfonia de pârţuri din pampers, nici măcar nu mă încrunt când sunt deranjată din somn sau de la masă, mă pasionează domeniul gânguritului, parfumul preferat are iz de lapte […]

Coffee Cooling Party by Caffè Ritazza

caffe-ritazza

Pentru a marca în mod oficial intrarea pe piaţa românească, Caffè Ritazza a organizat o petrecere la care au participat jurnalişti, bloggeri şi oameni de PR. Miercuri, 13 iulie, Caffè Ritazza din Bucureşti Mall şi, mai ales, terasa Winter Garden a locaţiei au fost animate de vibraţiile Coffee Cooling Party, eveniment în centrul căruia s-a

În lumea Cameleonia, esti mereu liber să fii tu!

image1-a

Decorurile artistice din faianţă pictată în format mare prezentate de Cameleonia reprezintă o noutate absolută în designul interior din România.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress