Brazii in ghiveci, traditie la Floria.ro

brazii in ghiveci
1 vote

Craciunul este sarbatoarea care aduce impreuna familia in fata bradului vesnic verde. Mirosul prospat de brad face parte din traditia acestei sarbatori si ne aminteste de bucuria din copilarie, la care ne gandim cu multa nostalgie. Daca am putea sa ii revedem, undeva in natura, brazii copilariei noastre ar trezi amintiri si emotii intense.

 

Asa cum ne-a obisnuit in ultimii ani, in luna decembrie Floria.ro propune de Craciun brazii in ghiveci, un manifest pentru pastrarea traditiei mirosului de brad natural de Sarbatori, fara insa a taia brazii.

Bucuria impodobirii bradului si satisfactia din ajun la vederea cadourilor sub el sunt momente transmise din generatie in generatie. Prin alegerea unui brad natural crescut in ghiveci, pot fi redescoperite amintiri magice de fiecare data cand bradutul este revazut. Acesta poate fi plantat fie aproape de casa, in gradina, fie intr-un loc special din natura.

Traditie la Floria.ro – brazii in ghiveci

Brazii crescuti in ghiveci sunt o alegere ecologica si se integreaza perfect in trendul eco din ce in ce mai popular de cativa ani incoace. Copiii, insa nu doar ei, adora experienta de a planta bradul de Craciun si de a-l redescoperi cateva luni sau cativa ani mai tarziu.

Floria.ro comercializeaza exclusiv brazi crecuti in ghiveci, din soiul Picea Omorika, cea mai buna calitate de pe piata. Este un soi de brad rezistent, cu crengi dese si simetrice, apreciat in toata lumea si considerat unul dintre brazii favoriti de Craciun. Acestia au sanse de aproape 100% sa supravietuiasca atunci cand sunt replantati in natura, in conditii prielnice.

Perioada ideala de replantare este primavara, lunile aprilie -mai. Pana la momentul plantarii, bradul trebuie aclimatizat. Acesta nu trebuie scos direct afara, ci se depoziteaza, pentru o perioada, intr-un garaj sau un alt loc ferit de caldura, dar si de frig, pentru ca tranzitia sa se faca treptat.

Si anul acesta, Floria.ro asigura spatiul pentru replantarea bradului intr-un mediu propice atunci cand vin zilele calduroase. Cei care nu dispun de un loc in care sa planteze bradul pot apela la Serviciul de Replantare.

Livrarea brazilor este gratuita, incepand cu data de 5 decembrie, in ziua aleasa de fiecare. Produsul este disponibil pentru comanda in toata tara.

 

Depre Floria

Grupul Floria operează floraria online Floria.ro, rețeaua de florării Floria În Stradă, precum și divizia Floria la Evenimente. Divizia offline a Grupului demareaza, pe langa operarea florariilor si gestionarea evenimentelor, proiecte peisagistice si in zona de vanzari engros.

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vânzarilor online de flori, implineste anul acesta 7ani de existență. Floria.ro a câștigat de sase ori titlul “Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010, 2013, 2014, 2015, 2016 si 2017) și din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente.

Reteaua de florarii Floria In Strada cuprinde 4 florarii in Bucuresti, in Piata Dorobanti, bd. Ion Campineau, Afi Cotroceni si Baneasa Shopping City, precum si o florarie in Ploiesti.

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress