C&A Primavara/Vara 2018 – Stil personal exprimat cu incredere in gradina urbana

gradina urbana
1 vote

C&A deschide azi portile catre o gradina urbana cu nenumarate creatii care de-abia asteapta sa fie purtate. Colectia Primavara/Vara 2018 este o expresie a stilului personal plina de bucurie si incredere in care emotiile sunt transpuse in fiecare detaliu, design, tipar si material. C&A ofera si in acest sezon o abordare comfortabila mizand pe calitate a materialelor si pe maniera sustenabila in care acestea sunt realizate.

 

Colecția este o oda adusa stilului individual exprimat cu incredere si bucurie.

gradina urbana

Colecția este o oda adusa stilului individual exprimat cu incredere si bucurie. C&A aduce emotia actului de creatie si atentia la detalii oferita fiecarui design, fiecarui tipar si fiecarui material la urmatorul nivel si ofera o abordare unica in ceea ce priveste comfortul.

gradina urbana

Pentru Primavara/Vara 2018 sursa principala de inspiratie a designerilor si stilistilor C&A a fost regnul vegetal. Elemente botanice supradimensionate mixate cu imprimeuri florale si decorate in mod pretios cu dantela si broderii creeaza o gradina care asteapta sa fie descoperita si aratata intregii lumi. Colectia pune accent pe feminitate indiferent de silueta, masura si varsta si incurajeaza increderea de sine.

Sezon dupa sezon, colectiile C&A sunt rezultatul muncii unei echipe de design in-house, cu birouri de creatie in sediile companiei din Dusseldorf si Bruxelles. Noua colectie va fi disponibila in toate magzinele C&A Romania dar si online pe www.c-a.com , incepand de azi 1 Martie 2018.

 

Despre C&A Europa

Cu peste 1500 de magazine in 19 tari europene si mai mult de 35.000 de angajati, C&A este una dintre cele mai importante afaceri de retail de moda din Europa. C&A intampins zilnic peste 2 milioane de vizitatori cu mods de calitate la preturi accesibile, pentru intreaga familie. In plus, fata de magazinele din Europa, C&A este prezenta si in Brazilia, Mexic si China.

 

Comentarii