Campania BAC Challenge dedicată elevilor din clasele terminale

ABOUT YOU oferă premii de până la 50.000 de lei în cadrul unei campanii de crowdshopping dedicată tinerilor: BAC Challenge.

BAC Challenge – campanie de crowdshopping în România

Magazinul online de modă dă startul unei campanii de crowdshopping în România, numită BAC Challenge. Campania se adresează elevilor din clasele terminale, care se pot înscrie până pe 25 aprilie, pentru a câștiga premii în valoare de până la 50.000 de lei.

 Indiferent dacă este vorba despre balul de absolvire sau despre o călătorie cu clasa – BAC Challenge, care a început deja de pe 16 decembrie 2020, este o oportunitate excelentă pentru elevii din ani terminali care doresc să strângă bani pentru astfel de ocazii, cu ajutorul ABOUT YOU.

Elevii se pot înregistra pe www.crowdshopping.ro și pot economisi 10% la fiecare comandă pe ABOUT YOU.

În același timp, campania lor va fi creditată cu 10% din valoarea comenzii, de fiecare dată când este utilizat codul lor. Pentru a face această inițiativă și mai interesantă, ABOUT YOU a decis să organizeze un concurs și să recompenseze cele mai reușite campanii cu premii suplimentare, cuprinse între 1.000 și 50.000 de lei.

Utilizatorii își pot promova codul pentru a atrage cât mai mulți oameni să îl folosească, deoarece fiecare comandă le va crește finanțarea și, prin urmare, le va determina și locul în clasamentul general.

ABOUT YOU oferă premii de până la 50.000 de lei

Pentru a-i ajuta pe consumatori să înțeleagă mai bine mecanismul challenge-ului, ABOUT YOU colaborează cu Sânziana Negru, Christina Ich, Carmen Grebenișan și Alexandru Constantin care vor explica în story-urile lor de pe Instagram cum funcționează challenge-ul și cum poți să-ți faci o campanie de succes.

În plus, în calitate de creatori de conținut, aceștia vor împărtăși sfaturi și trucuri pentru a ajuta utilizatorii să mobilizeze cât mai mulți oameni pentru campania lor și vor oferi coduri unice, care asigură un plus de 250 de lei odată ce campania ajunge la 2.500 de lei.

 

La 35 de zile de la terminarea challenge-ului, clasamentul este final, iar campaniile care au adunat cele mai multe contribuții sunt declarate câștigătoare. După aceea, utilizatorii pot solicita premiul precum și sumele colectate, iar ABOUT YOU le va plăti în termen de până la 30 de zile.

 

Comentarii