Campania Holiday 2020 TOMMY HILFIGER

Tommy Hilfiger anunta lansarea campaniei Holiday 2020 TOMMY HILFIGER, care aduce impreuna o multime de persoane ce imbratiseaza noua normalitate globala cu un optimism hotarat.

Stiluri festive si confortabile

Colectia Holiday 2020 TOMMY HILFIGER include o gama de stiluri festive si confortabile. Imbracamintea party pentru femei include setul de pantaloni cu blazer, culoarea gri, cu imprimeu TH monogram.

Campania Holiday 2020 TOMMY HILFIGER este un pas nou in calatoria continua a lui Tommy Hilfiger de a redefini modul in care ar trebui sa fie aratata moda, sarbatorind si prezentand cu mandrie oameni dintr-o varietate de medii, cu dimensiuni, varste, expresii de gen si etnii diferite.

Spiritul sarbatorilor in noua normalitate

Avand in vedere ca atat calatoriile si reuniunile numeroase de familie nu mai sunt o optiune pentru multi, campania are ca scop sa arate ca lucrurile pot fi facute diferit, atat timp cat mentii viu spiritul sarbatorilor si iti creezi noi traditii.

Set-up-ul campaniei a fost realizat in intimitatea caselor celor care s-au alaturat acestui demers, iar printre ei se numara:

  1. Candace Reels: feminista intersectionala, sustinatoare a iubirii de sine, si fondatoare a Female Collective, fotografiata in Los Angeles, SUA de Lowfield – Sarah Barlow si Stephen Schofield.
  2. Renée Stewart: Dansatoare, profesoara de yoga si meditatie, fotografiata in Londra, Regatul Unit, de fotograful Dean Martindale
  3. Adam Kenworthy: bucatar, creator de continut, sustinator al sustenabilitatii si al practicii mindfulness, fotografiat in New York, SUA de Lowfield.
  4. Ty Ogunkoya, Billie Brown & Tayo Ogunkoya: Antreprenor si model, Ty, vlogger, Billie si fiul lor de doi ani, Tayo, fotografiati in Kent, Regatul Unit de fotograful Dean Martindale.

Colectia este disponibila in magazinele TOMMY HILFIGER selectionate, la nivel global, din decembrie 2020.

Comentarii