ECCO VITRUS – Când clasicul întâlneşte inovaţia

ECCO VITRUS
1 vote

ECCO introduce anatomia în mişcare prin noua sa colecţie dedicată exclusiv bărbaţilor. Noua colecţie ECCO VITRUS combină cele mai bune estetici artizanale tradiţionale cu tehnologii moderne pentru a asigura domnii că arată la fel de bine precum se simt. Chiar dacă bărbaţii contemporani au cu totul alte preocupări, ei sunt atraşi  de “Gentleman style”.

 

Iar clasicii pantofi Brogue definesc cel mai bine “Gentleman style”, stil ce nu se va demoda niciodată.

Pantofii Brogue au fost redescoperiţi în ultimii ani şi apreciaţi pentru estetica lor robustă şi masculină. O încălţăminte clasică proiectată iniţial pentru outdoor, este acum purtată de către bărbaţii contemporani, conştienţi fiind de versatilitatea sa. Astăzi ei sunt consideraţi adecvaţi în majoritatea contextelor, fiind potriviţi atât unui stil casual cât şi unui stil business, fiind uşor de asortat atât la costume cât şi la blugi.

ECCO VITRUS

În conformitate cu abordarea ECCO de a intensifica viitorul fără a renunţa la trecut, ECCO VITRUS este o fuziune a tehnologiei inovatoare şi a tradiţiilor artizanale. La clasicul pantof Brogue se adaugă tehnologia inovatoare de injecţie directă  FLUIDFORM™ pentru a crea o legătură solidă între faţa superioară de lux şi talpa anatomică care urmează forma piciorului pentru a oferi un maxim de confort şi o susţinere excepţională. Astfel, purtând ECCO VITRUS puteţi experimenta „Anatomia în mişcare”.

ECCO VITRUS

Colecţia ECCO VITRUS ce cuprinde atât pantofi cât şi botine/ghete nu poate decât să accentueze farmecul clasicului, precum şi al luxului. Prelucrarea pielii de înaltă calitate ECCO CALF CRUST LEATHER cu atât de multă grijă, dragoste şi pricepere se transformă într-o formă de artă. Procesul unic implică obţinerea unei piei de viţel premium cu o granulaţie super-fină şi o structură compactă, la care se adaugă lustruirea manuală, apoi finisarea şi tratarea cu un colorant. Indiferent dacă preferaţi negrul, maroul sau albastrul, feţele din piele ale încălţămintei  ECCO VITRUS sunt o adevarată declaraţie stilistică.

Noua colecţie de pantofi pentru bărbaţi ECCO VITRUS se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Despre ECCO

ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume. www.ecco.com

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress