CCC deschide două magazine noi în luna noiembrie

1 vote

Pe 7 noiembrie, CCC a deschis un nou magazin în orașul Zalău, în centrul comercial Zalău Value Centre, urmând ca mâine, 14 noiembrie, să deschidă încă un magazin în Sibiu, în cadrul noului centru comercial Promenada Sibiu. Astfel, rețeaua națională CCC ajunge în prezent la 67 de unități.

 

Centrul și vestul țării, unde am deschis și urmează să deschidem săptămâna aceasta noi unități, reprezintă pentru noi zone strategice de dezvoltare. Astfel, în Sibiu, spre exemplu, deschidem al doilea magazin, după ce anul trecut am inaugurat în Shopping City Sibiu cel mai mare magazin al nostru la nivel național, având o suprafață de peste 1200 mp. Până la finalul acestui an, vom ajunge la peste 70 de magazine CCC deschise în țară, consolidându-ne astfel poziția de principal jucător pe piața de retail din România”, declară Joanna Jozwiak, General Manager CCC România.

Pentru a sărbători deschiderea, CCC oferă 20% discount la toate produsele, atât în magazinul din Zalău, cât și în cel din Promenada Sibiu.

Colecția de toamnă CCC aduce varietate, un design special și urmează tendințele internaționale ale sezonului. Principala noutate a colecției CCC este reprezentată de brandul Gino Rossi, prezent în majoritatea magazinelor CCC, inclusiv la Sibiu, începând cu acest sezon. Gino Rossi înseamnă eleganță, un design chic și fashionable. Brandul și-a câștigat reputația prin cunoașterea excelentă a ultimelor tendințe în modă și o abordare creativă a stilului clasic.

Pantofii care poartă logo-ul Gino Rossi sunt realizați cu atenție pentru fiecare detaliu, precum și printr-o selecție atentă a elementelor decorative. Piesele de rezistență ale colecțiilor Gino Rossi sunt pielea

Despre CCC
CCC este lider pe piața de încălțăminte din Polonia și unul dintre cei mai mari producători din Europa. CCC vizează o gamă largă de încălțăminte la modă la prețuri accesibile, pentru femei, bărbați, tineri și copii.  Brandul face parte din grupul CCC, fiind cel mai mare producător de încălţăminte din Polonia, care se bucură de succes și în alte 19 ţări europene (Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Elveția, Estonia, Germania, Israel, Kosovo, Letonia, Lituania, Moldova, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Ungaria), precum și Emiratele Arabe Unite, Oman, Qatar, Arabia Saudită. Grupul CCC, care deține propria fabrică de pantofi din piele, operează la nivel european peste 1.000 de magazine într-un spațiu total de vânzare care depășește 600.000 m.p. și vinde aproape 50 de milioane de perechi de pantofi anual.

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress