CCC România lansează magazinul online pe piața locală

1 vote

CCC România anunță lansarea magazinului online, disponibil la www.ccc.eu/ro, începând cu data de 18 martie 2020. Clienții din România pot alege din mii de modele diferite prin intermediul portalului de e-commerce care le oferă, totodată, și livrare la domiciliu, gratuită, odată cu lansarea.

 

Joanna Jozwiak, General Manager CCC România, declară: „Suntem entuziasmați că am lansat canalul de vânzări online în România! Lansarea e-shop-ului CCC România este un pas important în strategia noastră de expansiune pe piața locală, deoarece ne dorim să fim tot mai pregătiți și deschiși către grupuri noi și dinamice de clienți. Prezența online ne va ajuta să construim o experiență de shopping plăcută și diversificată, care să întrunească așteptările actuale ale clienților. Continuăm să oferim un raport excelent calitate-preț și produse de cea mai bună calitate, atât în magazinele fizice, dar și online de acum înainte. Sistemul de vânzări omnichannel pus la dispoziție de CCC este capabil să transforme procesul de achiziție parcurs de clienți într-unul ușor, plăcut și atractiv.

Serviciu e-commerce

Prin noul serviciu e-commerce lansat, CCC România se adresează acelor consumatori care preferă să cumpere online și care apreciază confortul plasării de comenzi cu livrare direct acasă. Având un depozit complet automatizat și un sistem de gestiune centralizată în Polonia, grupul CCC oferă servicii eficiente din punct de vedere logistic și operațional pe fiecare piață unde brandul este activ și astfel, compania poate depozita o gamă foarte mare de produse pentru clienții săi din toată Europa.

Pe site clienții găsesc o selecție bogată de branduri prezente în portofoliul CCC, pe care le pot achiziționa prin intermediul unor funcționalități ușoare. Magazinul online CCC România oferă încălțăminte, genți și accesorii pentru femei, bărbați, tineri și copii. Pe lângă colecțiile deja prezente și în magazinele staționare, magazinul online va avea diverse oferte în exclusivitate, de-a lungul anului. O secțiune de reduceri cu oferte speciale este deja disponibilă.

Printre avantajele noului site e-comm se numără și returul gratuit și ușor de realizat, fie direct în orice magazin CCC din țară, fie prin curier, în termen de 14 zile de la data recepționării coletului. În același timp, site-ul permite diverse metode de plată: prin transfer bancar, cu cardul sau cash la livrare.

Cumpărătorii pot accesa cele mai noi colecții și un mix fresh de produse la prețuri accesibile. Datorită opțiunii de adăugare la “Favorite”, toate produsele de care clienții sunt interesați sunt la îndemână, într-un singur loc, salvând timp prețios.

Tot ce apreciază clienții CCC este de acum la un singur click distanță și poate fi accesat de oriunde, din orice localitate din România.

Pentru mai multe informații, vizitați www.ccc.eu/ro

Despre CCC

Grupul CCC este liderul incontestabil al pieței de retail de încălțăminte din regiunea CEE și unul dintre cei mai mari producători de pantofi din Europa. Prin magazinele online disponibile în Polonia, în alte țări europene și acum și în România, CCC este unul dintre retailerii de top și pe segmentul e-commerce.

CCC urmează ultimele tendințe globale în modă și se adresează femeilor, bărbaților și copiilor din toate categoriile de vârstă. Cu peste 1200 de magazine în 23 de țări și 50 de platforme mobile, în Europa și în alte părți ale lumii, CCC îi ajută pe clienți să își definească stilul și le oferă spații generoase, moderne de cumpărături, offline și online, la prețuri competitive.

CCC operează sub principiul “casă de branduri”, oferind mai multe branduri de încălțăminte și accesorii sub același acoperiș. 

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress