Cele mai reușite evenimente private la centrul de evenimente The President

The President
1 vote

Situate într-o zonă de vis din mijlocul capitalei, pe malul lacului Tei, înconjurate de vegetația revigorantă a parcului cu același nume, saloanele President Events sunt locul ideal pentru evenimentele dumneavoastră.

 

 

Spații primitoare

Centrul de Evenimente The President dispune de 5 spații extrem de primitoare și de încântătoare ca și design: salonul Roma cu o capacitate între 60-150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate între 100-200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate între 150-350 de persoane, salonul Florența cu o capacitate între 200-400 de persoane, salonul Florența-Verona cu o capacitate între 450-800 de persoane și terasa Veneția cu o capacitate de 600 de persoane.

Evenimente diverse

Poziționarea, arhitectura și versatilitatea spațiilor, facilitățile (videoproiector, instalații de sonorizare, parcare privată, sisteme de climatizare ultramoderne etc), echipa de profesioniști cu vastă experiență în domeniu recomandă Centrul de Evenimente The President pentru o gamă largă de evenimente: nunți, botezuri, conferințe, workshop-uri, seminarii, lansări de produse sau servicii, defilări de modă, petreceri corporate sau de Crăciun pentru angajați.

Tehică de ultimă oră

Și pentru că meritați să aveți parte de o experiență cu adevărat specială, o echipă de profesioniști selectată special pentru evenimentul dumneavoastră vă va asista la tot pasul și vă va ghida către cele mai potrivite opțiuni în funcție de dorințele, necesitățile și posibilitățile dumneavoastră.

Locația deosebită, meniurile speciale, muzică, sonorizarea de înalta calitate și atenția deosebită la detalii sunt ingredientele obligatorii pentru reușita oricărui eveniment. Tot ce trebuie să faceți este să va distrați, să vă simțiți bine, să intrați cu adevărat în rolul de VIP la evenimentul dumneavoastră și să lăsăți toate bătăile de cap legate de chestiuni tehnice și administrative, echipei The President.

Pentru mai multe detalii legate de disponibilitatea sălilor și pentru programări/vizionări, vă rugăm să ne contactați:

Telefon: +40 763 550 406, +40 760 087 384, +40 766 747 379

Adresa: B-dul Lacul Tei, Nr. 145, Sector 2, București

E-mail: office@president-events.ro

http://www.the-president.ro/restaurant/

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress