Coafuri 2013 in tendinte, modele inspirationale de la vedete

Coafuri 2013 in tendinte, modele inspirationale de la vedete
0 votes

Coafuri 2013 in tendinte, modele inspirationale de la vedete, usor de realizat si acasa, pentru ca tu sa te bucuri de cele mai inedite si glamourous coafuri in anul ce vine.

Coafuri 2013 in tendinte, modele inspirationale de la vedete: Kate Hudson

                         
Daca vrei sa optezi pentru o astfel de coafura, atunci este foarte simplu. Ai nevoie de niste bigudiuri sau un ondulator si putina spuma. Aceasta coafura este una neglijata in definitiile stilistilor, insa o coafura neglijata nu inseamna sa pleci de acasa fara sa iti faci nimic deosebit la par. O coafura neglijata este exact o coafura studiata ce pare a fi naturala.

Coafuri 2013 in tendinte, modele inspirationale de la vedete: Dianna Agron

                         Coafuri 2013 in tendinte, modele inspirationale de la vedete
Daca stilul tau este unul mai feminin si iti place sa te imbraci si sa accesorizezi influente boem-chic, atunci o astfel de coafura este ideala pentru tine! Parul prins lejer la spate, intr-un coc sau o coada, accesorizat cu o panglica sau o bentita va devenii o coafura de efect si in tendinte, ideala pentru o iesire in oras sau o seara in club. Iti garantam ca vei fi o aparitie frumoasa!

Coafuri 2013 in tendinte, modele inspirationale de la vedete: Sarah Hyland

                         Coafuri 2013 in tendinte, modele inspirationale de la vedete

Un astfel de coc este foarte usor de realizat si acasa, nu trebuie sa optezi neaparat la un stilist pentru a avea o coafura de invidiat. Primul pas este sa realizezi o coada in varful capului si sa iti strangi bine parul cu un elastic, dupa care cu ajutorul unui alt elastic iti prinzi parul rasucindu-l in jurul cozii. Iti va iesii un coc in tendinte, foarte glam si de invidiat, potrivit oricarei tinute.

Coafuri 2013 in tendinte, modele inspirationale de la vedete: Zendaya Coleman

                         Coafuri 2013 in tendinte, modele inspirationale de la vedete
Aceasta coafura este ideala pentru un cocktail sau un eveniment special. Un bob fals te va face vedeta serii. Ai nevoie de agrafe de par, un elastic si fixativ, iar parul tau trebuie sa fie umpic ondulat. Pasul urmator este sa iti faci o carare intr-o parte si sa iti prinzi parul intr-un elastic, ascunzandu-l pe interior, iar mai apoi, fixandu-l cu agrafe si fixativ. Pentru un look mai feminin, poti sa iti lasi cateva suvite in fata!

Tu pentru ce coafura vedeta vei opta in noul an?

Un articol redactat de Bianca Berchez.

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress