Colectia de toamna 2020 TommyXLewis by Tommy Hilfiger si Lewis Hamilton

TommyXLewis toamna 2020

Colectia de toamna 2020 TommyXLewis a fost creata in jurul misiunii de sustenabilitate a brand-ului Tommy Hilfiger in privinta mediului inconjurator si a societatii, bazandu-se pe „nimic nu se pierde si toata lumea este inclusa.”

Tommy Hilfiger a lansat colectia de toamna 2020 TommyXLewis

Aceasta colectie este cea de-a cincea colaborare cu Lewis Hamilton, cel care a casitgat de sase ori Campionatul Mercedes-AMG Petronas Formula 1TM si care este ambasadorul global al brand-ului.

Bazandu-se pe calatoria de sustenabilitate pe care Tommy Hilfiger si Lewis Hamilton o parcurg chiar de la inceputul parteneriatului, colectia are rezultate deosebite in misiunea lui Tommy Hilfiger de a crea moda prin care „nimic nu se pierde si toata lumea este inclusa”, folosindu-se in aproape 80% din colectie denim reciclat 100%, bumbac organic si materiale post-consum reciclate.

De asemenea, contine piese neutre din punct de vedere al genului, sarbatorind filosofia „Syle for All” , pe care se bazeaza colaborarea – acea convingere conform careia un stil extraordinar poate sa elimine orice bariera legata de sex, varsta, etnicitate si silueta.

Misiunea de sustenabilitate si focusul „Style for All” a brandului Tommy Hilfiger

Cea de-a cincea noastra colaborare continua sa promoveze cauzele care sunt cele mai importante pentru noi”, a spus Tommy Hilfiger. „Pentru Colectia de toamna 2020 TommyXLewis, eu si Lewis ne-am dorit sa cream cea mai puternica materializare a valorilor. Am gasit noi modalitati de a intruchipa misiunea de sustenabilitate si focusul „Style for All”, ramanand in acelasi timp fidel clasicului ADN american, mereu cool, specific brand-ului TOMMY HILFIGER. Rezultatul este fresh, indraznet si este unul de care suntem foarte incantati sa-l impartasim cu fanii din intreaga lume. ”

Stilurile abordate in colectia de Toamna 2020 TommyXLewis au fost create in jurul misiunii de sustenabilitate a brand-ului in privinta mediului inconjurator si a societatii.

In colectie se gasesc mai multe materiale, metode de productie si design, care urmeaza principiile sustenabilitatii.

Lewis Hamilton designer 

Evolutia mea ca designer si colaborator al colectiilor TommyXLewis a fost o calatorie incredibila ”, a spus Lewis Hamilton. „In ultimele cinci sezoane, mi-a placut enorm sa lucrez cu Tommy si impreuna sa depasim granite, sa ne asumam riscuri creative si sa reusim sa surprindem propriul meu stil in design-ul abordat. Noua noastra colectie de Toamna 2020 intruchipeaza tot ceea ceea ce noi sustinem – de la exprimare personala autentica la incluzivitate si sustenabilitate – in acelasi timp continuand sa ne bazam pe estetica TommyXLewis pe care am construit-o. Nu am putea fi mai mandri de ceea ce am creat impreuna.”

Colaborarea dintre Tommy Hilfiger si Lewis Hamilton  reprezinta intersectarea creativa a doua lumi: puternica mostenire americana a brand-ului si stilul contemporan de imbracaminte de strada al lui Lewis, prin care stiluri iconice de design sunt celebrate, intruchipand  spiritul american modern.

Rezultatul este un nou street style, de inspiratie globala. Gasindu-si inspiratia in arhivele bogate ale brand-ului, colectia prezinta influente ale unor piese iconice de arhiva.

Fiind un brand care a sustinut intotdeauna optimismul hotarat, mesajul din colectia de toamna 2020 TommyXLewis, „CREATE UNITY”, prezentat sub mai multe forme, a fost ales cu scopul de a inspira fanii sa se uneasca pentru cauzele in care cred si sa impartaseasca acest mesaj de pace cu lumea.

Colectia de toamna 2020 TommyXLewis va fi disponibila in magazinele selectionate, la nivel global, incepand cu 5 octombrie 2020.

Comentarii