Comunitatea FashionUP!, un proiect despre toate tipurile de frumusețe

1 vote

Mă bucur că există branduri care promovează toate tipurile de frumusețe, indiferent de vârstă sau greutate. FashionUP! este unul dintre brandurile care aduce în prim plan FEMEIA, așa cum este ea, iar scopul proiectului Comunitatea FashionUP! este acela de a menține și de a celebra frumusețea sub toate formele ei, de a oferi o stare de bine tuturor participanților.

 

“Cred cu tărie în proiectul despre toate tipurile de frumusețe și îi încurajăm pe cei care rezonează cu el  să ni se alăture”, a declarat Mira Anghelescu, COO FashionUP!.

Mă bucur să fac parte din această comunitate și să iau parte la evenimentele lor. Astfel, am șansa de a avea experiențe de neuitat grație tuturor partenerilor implicăți în acest proiect și a bloggerilor sau clienților FashionUP! participanți.

Hairstyling by Geta Voinea Agora Floreasca

Și pentru că la început de sezon primăvară/vara 2020 m-am gândit să îmi revigorez culoarea părului, nu am putut decât să mă las pe mâna specialiștilor de la Salonul Geta Voinea Agora Floreasca. Cu ajutorul liniei exclusive de produse cosmetice Monacelli Perggia care lucrează în profunzimea firului de păr datorită prezenței unor principii active de calitate farmaceutică, mai eficiente și mai funcționale, părul meu a devenit mai hidratat, mai viu colorat și mai ușor de aranjat.

Părul a fost vopsit cu produse din gama Colorand și revitalizat cu măștile profesionale Gold20, care reconstruiesc integritatea părului din interior, restructurându-l de la rădăcină până la vârf în doar 20 de minute, pentru un efect care durează o lună întreagă.

Make-up by Marionnaud

Și cum nu există o ocazie mai potrivită pentru a purta un ruj roșu intens, make-up artiștii de la Marionnaud mi-au realizat un machiaj clasic, dar elegant și sexy în egală măsură, care s-a potrivit perfect  celor două ținute alese de mine.

Apoi m-am lăsat răsfățată cu tratamente regeneratoare pentru unghii și manichiură nude, ambele realizate cu produsele TRIND Cosmetics.

Ținute Alisia Enco și Mademoiselle R by FashionUP!

Inspirată de sloganul brandului românesc ALISIA ENCOFor creative women in business”, am ales să port două ținute pornind de la cămășa albă cu broderie românească aurie, piesă vestimentară ce face parte din colecția de Grandeur.

Brandul ALISIA ENCO a fost construit în jurul unei piese centrale, cămășa. Este un brand românesc pentru femeile de afaceri, creat de antreprenoarea Alice Botnarenco la finalul anului 2014, ce își propune să regândească ținutele business pentru femei într-o perspectiva creativă, ce nu se încadrează în tiparele clasice ale acestui stil, să răspundă exigențelor femeii contemporane.

În cele două ținute am dorit să îmbin rigurozitatea unei cămăși business impecabile cu feminitatea unei fuste mini din colecția Mademoiselle R – un brand ce aduce un twist stilului clasic, pentru un look super feminin care nu se demodează niciodată.

Ambele branduri se găsesc pe www.fashionup.ro.

Nu a lipsit răsfățul papilelor gustative cu delicioasele prăjituri de la Sweet Ela by Cristina Voicu și de băuturi de la Rosmary Water și Vitamina Aqua.

StyleUP! cu FashionUP!

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress