Contureaza-ti corpul prin inghetarea celulelor adipoase!

Contureaza-ti corpul prin inghetarea celulelor adipoase!
1 vote

Criolipoliza este cea mai noua tehnica de remodelare corporala folosita in clinicile europene de profil, bucurandu-se de un mare succes atat in randul femeilor, cat si al barbatiilor.

 

Tratamentele bazate pe conceptul de topire a grasimilor au devenit ceva obisnuit, insa ceea ce aduce nou criolipoliza este folosirea criogeniei prin inghetarea celulelor adipoase pana la distrugerea lor.

Criolipoliza are efecte ridicate oriunde ai nevoie, pentru o remodelare corporala perfecta. Aceste tip de tratament de remodelare corporalanu este insa o scuza pentru persoanele care nu au o alimentatie echilibrata si un mod de viata sanatos. Efectele criolipolizei se mentin in timp doar daca se combina cu un stil de viata echilibrat.

Cum functioneaza?

LipoCryo este singurul aparat de pe piata care are certificarea CE Medical (Conformite Europeenne) si cel mai nou si performant aparat de slabit care foloseste frigul pentru a topi grasimea.

Tehnica de criolipoliza – topirea grasimilor prin inghetarea celulelor adipoase nu este dureroasa, dar simti un disconfort, o tensiune usoara creata de vacuum si o senzatie locala de frig, mai ales la inceputul procedurii. Se intervine doar la nivelul stratului de grasime, fara a leza pielea, metoda fiind foarte utila pentru cele care vor sa-si subtieze cu cativa centimetri talia, coapsele si/sau bratele.

LipoContrast este aparatul ce reuseste sa inlocuiasca „liposuctia” cu criolipoliza,  tehnica de inghetare ce actioaneaza asupra adipocitelor si ajuta la remodelare corporala in totala siguranta, fiind tehnologia de ultima generatie non-invaziva de indepartare a grasimii.

Rezultate bune in scurt timp

Criolipoliza este un tratament de remodelare corporala perfect pentru oricine, avand rezultate uimitoare de fiecare data. Datorita tehnicii de ingetare a celulelor adipoase, criolipoliza este o modelitate foarte buna pentru remodelare corporala.

Cu ajutorul acestor tratamente faciale profesionale pacientii ajung la rezultatele dorite in scurt timp. In functie de cat de complicata este situatia, specialistul poate sa recomande si mai multe sedint de criolipoliza.

Pacientii care vin la Clinica Fazzada sunt multumiti de rezultatele acestor tratamente de remodelare corporala prin criolipoliza si nu numai. Cu aparatul de criolipoliza se trateaza fiecare zona cu tesut gras in parte.

Toate tratamentele sunt disponibile in cadrul clinicii FAZZADA, clinica laser de reintinerire, singurul centru de estetica medicala ce reuneste toate laserele de top la nivel modial aflate in portofliul See.Try.Buy. Company. Clinica inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, diferentiindu-se prin tratamentele Pret-a-traiter pentru pacienti, pozitionarea ca si centru de excelenta in proceduri laser unde se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar si Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce inseamna ca medicii au posibilitatea de a veni cu pacientii lor si a-i trata in cadrul clinicii FAZZADA. Mai multe detalii gasesti pe www.fazzada.ro.

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress