Cooking Show by Herbalife Nutrition va prezenta rețete simple și rapide

Începând cu 4 decembrie, Cooking Show by Herbalife Nutrition va prezenta rețete simple și rapide, echilibrate nutrițional folosind ca ingrediente cheie produsele Herbalife Nutrition.

Cooking Show by Herbalife Nutrition

Pregătiți-vă să aflați secretele preparatelor delicioase și echilibrate, deoarece Herbalife Nutrition România pregătește alături de Chef Orlando Zaharia un proiect special.

Sursa de inspirație în bucătărie a Chef Orlando Zaharia este Cartea de Bucate Herbalife Nutrition cu 80 de rețete extraordinare din Europa și Africa, lansată în 2020.

Chef Orlando Zaharia este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, care a introdus în premieră în România meniul à la carte în restaurante corporate. A fost desemnat în 2010, Bucătarul de aur al Bucureștiului, în cadrul „Gastronomia românească modernă – Regândim tradiţia!”, eveniment organizat de Compania de Investiţii pentru Turism şi Federaţia Bucătarilor din România.

Bucătăria poate fi făcută doar cu vocație și pasiune. Pentru mine mâncarea este o Biblie, cere să fie descoperită, înţeleasă. E un crez. Prin acest proiect, am dorit să transformăm gătitul într-o experiență de neuitat, preparând rețete care susțin obiectivele nutriționale și stilul de viață activ”, spune Chef Orlando Zaharia.

Cartea de Bucate Herbalife Nutrition

Sursa de inspirație în bucătărie a Chef Orlando Zaharia este Cartea de Bucate Herbalife Nutrition cu 80 de rețete extraordinare din Europa și Africa, lansată în 2020.

Toate rețetele din Cartea de Bucate au fost testate de echipele de Cercetare Știintifică și Dezvoltare Herbalife Nutrition, menționându-se clar mărimea porțiilor, valorile nutriționale, proveniența ingredientelor și etichetele de alergeni și preparatele potrivite pentru vegetarieni și vegani.

Chef Orlando Zaharia a spus DA provocării lansate de Herbalife Nutrition și va pregăti rețete ușor de preparat și de integrat în dieta zilnică, folosind ca și ingrediente cheie produsele Herbalife Nutrition. Ce va fi în meniu? Feluri principale, gustări și deserturi, toate fiind adevărate surse de inspirație în bucătărie.

Prima ediție a Cooking Show by Herbalife Nutrition va fi difuzată în data de 4 decembrie, iar vizionarea acesteia se va putea face prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife Nutrition.

Mai multe informații despre cum poți urmări Cooking Show by Herbalife Nutrition și rețetele preparate de Chef Orlando Zaharia, le puteți afla în curând de la Distribuitorii Independenți Herbalife Nutrition: https://contact.herbalife.ro.

 

Comentarii