Cosmetice BIO pe baza de ulei de măsline extravirgin

Gama Olivos cuprinde cosmetice bio care au la baza amestecul unic de ulei de măsline extravirgin și parfum natural, ceea ce face că acest brand să fie unic pe piață. 

Beneficiile uleiului de măsline asupra pielii

Uleiul de măsline acest aur lichid lăsat moștenire de către zei, are extrem de multe calități și beneficii, iar prin utilizarea frecventă a acestuia pielea noastră vă fi mai frumoasă și mai sănătoasă.

Bogat în antioxidanți, și având în compoziție vitamina A și E, uleiul de măsline ajuta la regenerarea celulelor pielii, prevenind astfel îmbătrânirea și apariția ridurilor.

Produsele cosmetice pe baza de ulei de măsline, îngrijesc, hidratează și ajuta la menținerea elasticități pielii. Bogate în vitamine, minerale și acizi grași toate produsele pe baza de ulei de măsline au un efect magic asupra pielii, indiferent că vorbim de geluri de dus, săpunuri, șampoane etc.

Gama Olivos , cosmetice BIO pe baza de ulei de măsline

Pe site-ul Ecozar.ro ai la dispoziție o gama larga de produse BIO pe baza de ulei de măsline extravirgin, dar una este cu adevărat specială.

Gama Olivos are la baza amestecul unic de ulei de măsline extravirgin și parfum natural, ceea ce face că acest brand să fie unic pe piață. În plus, toate săpunurile și procesul de ambalare sunt realizate manual.

Săpunurile din ulei de măsline sunt făcute cu ulei de măsline 100%, de aceea culoarea săpunurilor Olivos este intre alb și verde deschis. Săpunurile Olivos cu ulei de măsline sunt produse naturale artizanale făcute pentru baie și corp pentru a calma corpul, mintea și sufletul.

Și dacă nu te-ai convins de beneficiile uleiului de măsline, Ecozar.ro îți recomanda câteva produse care creează dependentă, garantat!

Săpun cu ulei de măsline

Gel de dus cu ulei de măsline și colagen

Ce poate fi mai relaxant după o zi solicitanta, decât un dus fierbinte? Cu un nivel maxim de colagen combinat cu ulei de măsline extravirgin, gelul de dus Olivos menține elasticitatea și hidratarea pielii și ajuta și la reconstrucția celulelor de sub suprafață pielii.

Săpun lichid antiseptic cu ulei de măsline și miere, pentru fată și corp

Săpunul cu ulei de măsline și miere este considerat un dar al naturii foarte eficient datorita proprietăților benefice pe care le are. O proteina făcută de albine, îi conferă mierii puterea de vindecare. Beneficiile săpunului lichid cu miere, oferă efecte similare pentru piele, o curata de bacterii și îndepărtează impuritățile.

Combinația dintre ulei de măsline și miere, face din acest săpun un produs bogat în minerale și vitamine. Mierea din produs este un antiseptic ușor și se poate aplica și pe pielea iritata sau sensibila.

Comentarii