Cu Tefal Cook4Me+ e ca și cum ți-ai fi angajat propriul bucătar

Tefal Cook4Me+ e atât de ușor de utilizat încât poți prepara rapid și sănătos supe cremoase, paste din inima Italiei sau desertul copilăriei – orez cu lapte.

Tefal Cook4Me+

Copii care vor mereu deserturi și aperitive savuroase, iar timpul pare ca nu mai este chiar cel mai bun prieten al tău! Tefal îți vine în ajutor cu multicooker-ul inteligent Cook4Me+, care te ghidează pas cu pas să gătești rapid rețete delicioase și sănătoase.

Oala inteligentă are un design modern, iar capacul cu sistem inovator de deschidere permite o simplă răsucire, făcându-l foarte ușor de manevrat. În plus, recipientul interior este detașabil și are o capacitate de până la 6 L, compatibil cu mașina de spălat vase.

Așadar, ecran intuitiv, instrucțiuni pas cu pas, gătit rapid și meniuri delicioase! Simplifică-ți viața cu Tefal și bucură-te de cele mai frumoase momente în familie!

#Goodtoknow Cu Tefal Cook4Me+ poți alege pentru câte persoane să gătești – 2, 4 sau 6, iar multicooker-ul îți va reda cantitatea necesară pentru numărul de porții selectate.

Găsește-ți inspirația și lasă-te ghidat!

Tefal Cook4Me+ dispune de un display interactiv cu 4 meniuri care te ghidează către preparate perfecte și delicioase. Poți să alegi din cele 150 de rețete presetate, modul manual cu 6 programe: gătire la abur, gătire sub presiune joasă și înaltă sau clasică (cu 3 trepte de temperatură – fierbere, medie și rumenire), meniul Ingrediente – setează automat gătirea pentru ingredientul ales, în funcție de cantitate și meniul Favorite – acum, rețetele tale îndrăgite sunt la o atingere de buton distanță.

Nu este nevoie nici măcar de monitorizare, pentru că la Tefal Cook4Me+ totul se întâmplă automat – doar adaugi ingredientele, urmărești instrucțiunile etapă cu etapă, închizi capacul, iar la final un semnal sonor și un mesaj pe ecran te anunță când a terminat de gătit.

Preparatul tău este pe mâini bune și va fi păstrat la cald odată ce acesta este gata, până la momentul servirii.

Comentarii