Cum le stă cel mai bine florilor? În buchet! Dar oamenilor? Împreună!

1 vote

 

Hai să ne adunăm în buchete de bucurie și de voie bună sâmbătă, 8 aprilie 2017, la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, între orele 12:00 – 19:00! 

 

 

”flori, Florii și floricele, prin Copii atingem Stele” este un eveniment caritabil organizat alături de Asociația P.A.V.E.L. (Primind Ajutor, Viața Este Luminoasă)*, asociația părinților cu copii bolnavi de cancer, leucemii și anemii grave.

Scopul evenimentului constă înpromovarea cauzei copiilorcu diagnostic oncologic și strângerea de fonduri pentru susținerea proiectelor dedicatetratamentului copiilor. La copii, cancerul este curabil în proporție de 98%, dacă se descoperă la timp, în fazele inițiale, și dacă beneficiază de tratamentul adecvat.

Programul evenimentului:

Cine poartă România, dăruiește Bucuria

Se vor face fotografii la minut în straie populare românești. Memories Fairy aduc o cabină foto în aer liber, iar organizatorii pun la dispoziție costume tradiționale pentru întreaga familie, fotografiile fiind printate pe loc sub formă de magneți foto. Cine nu-și dorește magnet care să-i amintească de tradițiile de fapte bune?
La căsuța cu minuni vor fi oaspeți de seamă, oameni care fac bine României prin faptele lor, pe care îi putem cunoaște la eveniment – și lua acasă pe-un magnet. 🙂 Poftim și exemple: Alex Dima, Andreea Marin, Alexandra Ușurelu, Gianina Corondan, etc.

Aranjamente florale oferite de Floraria Iris

Aranjamente de bucurat florile și înmiresmat viața!  Sărbătoarea Floriilor poate începe de sâmbătă, cu flori care vor înflori bucurie și în viața copilașilor. Și desigur, cei cu nume de floare, sunt cu atât mai mult așteptați la eveniment, să primească din fericire!


Împletituri realizate de Povești de Împletit

Pentru că acest eveniment înseamnă împletire de bucurii, doamnele și domnișoarele pot alege un răsfăț ca-n basmele cu Ilene Cosânzene.

Decorațiuni și suveniruri realizate de copiii internați la Fundeni

Cei prezenți vor putea face ca, prin donațiile realizate, poveștile acestor copii să treacă din frumoasa lume a basmului în lumea prezentului.

Fiecare produs cumpărat (magnet foto, aranjament floral, suveniruri) înseamnă o donație pentru copiii aflați în lupta cu cancerul.

* Asociația P.A.V.E.L. este o organizație nonprofit, apolitică și fără apartenență religioasă. Înființată în mai 1996, cu 21 de ani de activitate, asociația oferă servicii socio-psiho-educaționale copiilor cu cancer și familiilor acestora: asistență socială și juridică, școală de spital, terapii prin arte combinate, terapie multisenzorială, ajutor umanitar pentru situaţii de urgenţă, găzduire gratuită în Casa părinţilor, tabere și excursii. Evenimentul va fi și un bun prilej de a înțelege care sunt manifestările și primele semne de îngrijorare ale cancerului la copii.

Anul acesta, pentru Florii, culegem florile răsărite din suflet!

 Oameni Buni, haideți la făcut minuni!

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress