Cum purtam ia romaneasca?

Ia romaneasa cu maneca scurta
0 votes

Anul acesta ia romaneasca revine in forta in colectiile marilor designeri, aducand un plus de prospetime si revitalizand modalitatile de asortare, dandu-i totodata un plus de modernism si versatilitate.

In functie de materiale si broderia sau aplicatiile alese, ia romaneasca poate fi folosita de la stilul boho pana la tinute elegante, de seara sau chiar pe covorul rosu.

Ia cu broderie traditional romaneasca

Ia traditional romaneasca

Cele mai apreciate variante ale iei sunt cele cu o broderie traditionala, rosie sau albastra, pe un material cat mai simplu si vaporos, in general alb sau crem. Ia cu un asemenea model se poate folosi in crearea mai multor tinute, putand fi asortata atat unei fuste creion cat si unor pantaloni scurti, fiind o vestimentatie extrem de feminina, delicata si romantica.

 
Ia cu aplicatii pretioase fara alte broderii

Ia cu aplicatii pretioase fara alte broderii

Ia cu aplicatii pretioase la baza gatului, fara alte broderii, este recomandata pentru o tinuta de seara sau un eveniment deosebit, deoarece este usor de asortat in mai multe variante, atat la fuste, cat si pantaloni.

Ia romaneasca cu maneca scurta

Ia romaneasa cu maneca scurta

Ia cu maneca scurta este ideala in perioada de vara, fiind tinuta casual perfecta in acest an.

Ia romaneasca este un must have al acestui sezon pe plan international si deja face furori printre vedetele de la noi si de peste hotare.

In cazul in care nu ai in garderoba macar o ie, atunci este cazul sa faci cat mai curand o asemenea investitie. Poti alege de pe ligo.ro cele mai dragute modele de ie.

 

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress