CURLY – un nou salon pentru București, un nou look pentru mine!

CURLY - un nou salon pentru București, un nou look pentru mine!
4 votes

 

Cel mai nou salon de înfrumusețare din București, CURLY, a fost inaugurat săptămâna trecută la parterul Hotelului SIR (Lujerului). Am fost și eu acolo în weekend, iar vizita s-a lăsat cu o schimbare de look și o stare plină de roz.

 

 

De mult îmi doream o schimbare și… cum eu mizez pe naturalul intens din părul  meu, evident că schimbarea nu putea veni decât din foarfecă. În ciuda vârtejului din frunte, hairstilistul de la Curly nu m-a descurajat, ba dimpotrivă, pe lângă o tunsoare în scări, mi-a recomandat și un breton chic. ”- Drept să fie!” am subliniat eu, iar la final, această intervenție m-a costat nedumerirea: ”cine-i fata din oglindă?”

Ajunsă acasă, băieții mei și-au exprimat impresiile exact așa cum le-a venit. Bebe – cu gura căscată și ochii cât cepele; piticul cel mare pufnea în râs de fiecare dată când mă vedea (cică, ”așa haioasă te-ai făcut cu părul ăsta pe frunte”), iar soțul… soțul încă (mă) mai analizează. : )))

Una peste alta, contează să-mi placă mie. Și tare-mi place. Și-mi mai place și vitalitatea pe care a căpătat-o părul meu. Am simțit imediat efectul ”wow” al produselor profesionale aplicate pe păr, datorat – în special, concentrației mari de ulei de argan.

CURLY - un nou salon pentru București, un nou look pentru mine

Salonul de înfrumusețare Curly pune la dispoziție servicii de hairstyling, cosmetică și manichiură, iar în curând va deschide și un centru SPA. Programul este de Luni până Duminică, de la 9:00 la 20:00.

Fă-ți timp pentru frumusețea ta, merită! 🙂

[Text: Tina Solonaru]

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress