De Sărbători, StyleUP! cu FashionUP!

2 votes

Săptămâna trecută am celebrat prima ediție a evenimentului Comunitatea FashionUP!, alături de bloggeri pasionați de modă, angajați și clienți FashionUP! Evenimentul a avut loc într-o locație de poveste – Salon Geta Voinea Agora.

 

 

În ajunul Sărbătorilor de Iarnă, noi, femeile, suntem preocupate de cumpărarea cadourilor pentru cei dragi, de felul în care decorăm casa, de meniul de sărbătoare, dar și de alegerea ținutelor pentru Crăciun și Revelion.

În acest an, inspirația mea pentru ținutele de Sărbătoare a fost magazinul online FashionUP!, care în cei 10 ani de comerț online s-a diferențiat prin oferta extrem de variată pe zona de lifestyle pentru întreaga familie, de la îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, până la produse de îngrijire personală și obiecte de home&deco.

Ţinute îndrăznețe de Sărbători de la FashionUP!

Anul acesta mi-am propus ca de Crăciun să fiu mai îndrăzneață ca de obicei, așa că am ales să port versatila rochie DONNA ROSSA ca pe un poncho, împreună cu o pereche de pantaloni din piele roșie, la care am asortat o geantă nude din colecția de genți CAROLINA DI ROSA, creând astfel o ținută extravagantă.

De Revelion îmi doresc întotdeauna să fiu elegantă și cât mai feminină. Cu aceeași rochie elegantă DONNA ROSSA – o reinterpretare a “little black dress” pentru anul 2020 – asortată cu bijuterii opulente și geantă cu mânere aurii CAROLINA DI ROSA am creat o ținută sofisticată pentru petrecerea din noaptea dintre ani.

Toți membrii din Comunitatea FashionUP! au beneficiat de hair styling oferit de Geta Voinea și echipa sa și de make-up profesional oferit de Raluca Paraschiv.

În timpul ședinței foto profesionale ne-am răsfățat cu dulciurile irezistibile de la Sweet Ela by Cristina Voicu și am primit mici cadouri de la Marionnaud.

Dacă şi tu îți dorești să faci parte din această comunitate, devino client FashionUP! și îți poți exprima interesul de a participa la ediția următoare a acestui eveniment. În plus, vei avea șansa să primești un voucher de cumpărături și să beneficiezi de toate serviciile oferite de partenerii comunității.

Sărbători Fericite!

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress