De Ziua Teatrului preţ unic 40 lei la comedia neagră Reservoir Cats

1 vote

Vrei să vezi un spectacol revoluţionar? Hai la Reservoir Cats – o comedie neagră cu acţiune explozivă şi umor ironic a la Tarantino.

Astăzi şi mâine, de Ziua Internaţională a Teatrului şi de Ziua lui Tarantino poţi cumpara biletele la preţ unic de 40 lei (cu excepţia locurilor VIP).

Un jaf cu o turnură neasteptată. Acţiune care te ţine cu sufletul la gură. Împuşcături. Piruete actoriceşti de excepţie.

De la Ricard Reguant, regizorul Muzicalului Chicago şi comediei TOC TOC, te invităm să experimentezi un altfel de spectacol de teatru: RESERVOIR CATS – o comedie neagră total diferită de tot ce ai văzut până acum!

Reservoir Cats înseamnă 1 ora şi 40 de minute de intrigă explozivă, elemente filmice, răsturnări neaşteptate de situaţie, umor în stilul lui Tarantino!

Reservoir Cats este o comedie neagră cu elemente filmice inspirată din universul personajelor feminine ale lui Quentin Tarantino.

Un jaf neobişnuit, acţiune explozivă în ritm alert, replici acide, umor ironic în stilul lui Tarantino, împuşcături, scene incendiare, răsturnări imprevizibile de situaţie, tehnici de regie inovatoare! Şase actriţe extrem de talentate, dintre care unele laureate UNITER sau la festivaluri internaţionale, şi un regizor spaniol laureat Broadway World.

Cu: Graţiela Duban, Andreea Mateiu, Smaranda Caragea, Ada Galeş, Ioana Barbu şi Andreea Samson.

Ora de începere: 20:00 |  Durata: 1 oră și 40 de minute

Atenție! Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani. Spectacolul conține sunete de împușcături.

Puteţi cumpăra bilete online pe www.ReservoirCats.ro şi pe bilet.ro şi de la CinemaPro, de la BiletFan de la metrou Unirii 1, de la agenţiile TUI Travel din mall-urile Afi Cotroceni, SunPlaza, ParkLake, Mega Mall, Băneasa Shopping City, Bucureşti Mall (mall Vitan), agenţia Eurolines Buzeşti.

Pentru a viziona trailerul spectacolului: click aici pentru a urmări video de un 1 minut: https://youtu.be/9PiVNf_JwtU

Mai multe informaţii se regăsesc pe pagina web oficială www.ReservoirCats.ro şi pe pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/ReservoirCatsRomania

Vă asteptăm cu drag pe covorul roşu să ne distrăm împreună la Reservoir Cats.

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress