Deschiderea Noului Showroom Eva’s Lab

Deschiderea Noului Showroom Eva’s Lab
6 votes

 

 

Eva’s Lab este un brand care inspira feminitate, in forma simpla sau cu detalii care fac diferenta. Este o stare de spirit, o emotie, o exprimare a personalitatii prin forma, textura si culoare.

 

 

Fiecare concept Eva’s Lab spune o poveste inspirata de realitatea moderna, cu accente retro si detalii care au devenit in timp amprenta brandului.

Miercuri, 3 Februarie 2016, a avut loc deschiderea noului showroom intr-un loc intim si plin de personalitate, precum creatiile Eva’s Lab.

Invitatii au avut ocazia sa admire piese din ultima colectie Female Dandy F/W 2015-2016, care accentueaza silueta feminina printr-un look dandy like cu accente retro chic, si sa descopere in exclusivitate piese preview din noua colectie Gentle Austerity, care urmeaza sa fie lansata in primavara acestui an si reprezinta o continuare a conceptului Female Dandy.

In noua colectie Eva’s Lab, se regasesc elementele specifice sacoului barbatesc, reinterpretat cu un touch de feminitate.

Deschiderea Noului Showroom Eva’s Lab_1

Surpriza serii a venit din partea designerului Eva’s Lab, Ana Munteanu, si fondatorii brandului Men’s SquareSergiu Maximov si Alex Maracine, care au anuntat lansarea unui parteneriat intre cele doua branduri, incepand cu luna februarie 2016.

Eva’s Lab te asteapta in noul showroom de pe Str. Frumoasa nr. 52, Bucuresti!

Comentarii