Desenele animate cu Bugs Bunny, Taz si Tweety cuceresc din nou prin noua colectie CARPISA

Colectia CARPISA cu desene animate icon
1 vote

Desenele animate cu Bugs Bunny, Taz si Tweety cuceresc din nou prin noua colectie CARPISA. Si de aceasta data, Looney Tunes este protagonistul noii colectii de accesorii cu desene animate de la Carpisa.

Datorita acordului de licentiere cu Warner Bros, echipa de designeri italieni de la Carpisa a proiectat o linie completa de genti si accesorii concepute pentru a satisface orice tanar/ tanara, fie ca este o fire sportiva sau eleganta.

Looney Tunes este unul dintre cele mai cunoscute seriale de desene animate. Desi de ceva timp aceste seriale nu se mai produc, personajele animate care ne-au insotit in timpul copilariei sunt cunoscute si astazi: Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig, Wile E. Coyote, Taz, Tweety si multe altele. Aceste personaje sunt insotitorii nostri de o viata care, datorita brandului Carpisa, pot fi aproape de noi si astazi prin noua colectie de accesorii cu desene animate.

Si astfel, Tweety, Sylvester si Bugs Bunny au revenit in forta in toamna lui 2013, gata de a cuceri lumea din nou. Dar de aceasta data nu le vom urmari pe ecrane, ci imprimate pe noile accesorii Carpisa.
Colectia CARPISA cu desene animate 1
Genti de diverse forme si marimi, dar si rucsacuri si genti de umar pentru scoala, pentru tinerii care adora desenele animate, penare, huse de telefon, portfarduri cu personajele indragite va asteapta in toate magazinele Carpisa din tara (AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, City Park Mall Constanta si Iulius Mall Cluj), cat si online pe www.shoes.ro.

Ce mai asteptati? Vizitati cel mai apropiat magazin Carpisa si bucurati-va de personajele Dumneavoastra preferate!

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress