Dimineață cu aromă de frumusețe marca Andalou Naturals via Secom®

1 vote

 

Joi, 11 mai, Secom® și Andalou Naturals au organizat la restaurant Aubergine Healthy Food din București un eveniment informal despre frumuseţe, natură şi îngrijire. Motto-ul întâlnirii a fost “Beauty is You”, acesta fiind şi sloganul în jurul căruia Andalou Naturals configurează formulele produselor naturale de îngrijire.

 

Întreaga poveste Andalou Naturals și, implicit, motivația brand-ului de a dezvolta o gamă cu produse naturale de îngrijire cu celule stem din plante şi fructe a fost relatată de Scott Egide, International Sales Director Andalou Naturals.

Fie că e de femeie sau de bărbătat, pielea are nevoie de îngrijire constantă, atât din interior cât și din exterior. Nu există un standard de frumusețe. Fiecare dintre noi este perfect exact așa cum este. Tot ce aveți de făcut este să adoptați un stil de viaț echilibrat, să vă îmbrățișați vârsta și să vă întrețineți frumusețea cu produse cât mai naturale cu putință, ingrediente non-invazive și nemodificate genetic.

Produsele Andalou Naturals sunt  fabricate în USA și, din martie 2017, sunt disponibile și pe piața românească, datorită Secom®. Gama Andalou Naturals cuprinde 60 de produse pentru îngrijirea tenului, părului și corpului și se remarcă prin formulele inovatoare cu ingrediente naturale, atent selecționate, care corespund celor mai înalte standarde și exigențe privind cosmeticele naturale.

Mai multe informţii despre gama şi produsele Andalou Naturals găsiți AICI şi AICI.

Iată și un rezumat în imagini a evenimentului ”Beauty is YOU” by Andalou Naturals și Secom®.

Enjoy!

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress