Doi burgeri gourmet cu carne de vită premium și sos special cu whiskey

King’s Whiskey BBQ Burger și King’s Chimichurri Burger – 2 burgeri gourmet sunt disponibili începând de astăzi, 3 decembrie, în toate cele 9 resturante Burger King și prin aplicațiile de delivery partenere.

Burgeri gourmet cu gust fin de whiskey

Burger King România anunță includerea unei noi categorii de burgeri premium în meniurile din resturantele sale, prin lansarea King’s Collection – doi burgeri gourmet cu 150 gr de carne de vită premium, pregătiți la grătar cu flacară, cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, pentru toți pasionații de experiențe culinare mai extra.

Gustul care surprinde! O combinație unică de BBQ afumat și gust fin de whiskey, rucola cu roșii și ardei Jalapeno. Pentru echilibrarea gustului – brânză Gouda cremoasă, 3 felii de bacon și inima fiecărui burger – carne de vită suculentă la grătar, 150 de grame de perfecțiune cuprinse într-o chiflă aurie!

Burgeri gourmet cu sos de vită inspirat din Argentina

Conține un sos de condimente și usturoi, brânză Gouda care aduce un plus de savoare, rucola proaspătă, roșii și ceapă, 3 felii de bacon și 150 gr de cea mai bună carne de vită la care se adaugă o chiflă aurie și delicată.

“Suntem specialiști când vorba de burgeri pregătiți la grătar iîncă din 1954 și ne dorim să stabilim noi tendințe în crearea de noi rețete, iar de această dată dăm tonul în clasa premium. Ducem tradiția mai departe și inovăm segmentul burgerilor – aducem fanilor din România King’s Collection, burgeri gourmet cu carne de vită premium, de cea mai bună calitate. Cu ingredinte atent alese și sosuri special dezvoltate pentru acești doi burgeri, suntem încântați să oferim clienților Burger King o experiență culinară distinctă de tot ce au încercat până acum.”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România

 

Comentarii