Două noi magazine Various Brands

Various Brands, cunoscutul retailer de articole sport cu 100% capital românesc, deschide încă două magazine până de Crăciun, în București și Bacău, și încheie, astfel, anul 2020 cu o rețea formată din 26 de magazine fizice și un shop online, www.various-brands.ro.

Various Brands in AFI Cotroceni  București

Primul magazin care își va deschide ușile pentru pasionații de streetwear este cel din AFI Cotroceni din București, pe data de 18 decembrie. Acest magazin, situat la etajul 1, își va întâmpina clienții într-un spațiu modern cu o suprafață de 80 metri pătrați.

Cel de-al doilea magazin va fi inaugurat pe data de 24 decembrie, în Arena Mall din Bacău, tot la etajul 1, suprafața utilă a acestuia fiind de 117 metri pătrați.

Investiția în cele două noi magazine Various Brands, făcută la finalul unui an cu multe provocări, se ridică la aproximativ 400.000 euro și cuprinde atât amenajarea spațiilor cu designul minimalist și bine cunoscut al retailerului, cât și stocul de produse de la cele mai renumite branduri la nivel internațional, precum Nike, Puma, Jordan, adidas și multe altele.

„Cu toate incertitudinile aduse de această pandemie, suntem mândri să spunem că ne-am depășit targetul inițial de expansiune pentru 2020 și am pus pe harta țării 6 noi magazine în 5 orașe-cheie, astfel încât să ajungem cât mai aproape de clienții noștri care apreciază produsele noastre de calitate și prețurile competitive”, a declarat Nicolae Popa, co-owner Various Brands.

Articole sport pentru toate gusturile

Various Brands este un multibrand național prezent pe piață din 2007, evoluând treptat cu noi și noi locații în București și alte 18 orașe din țară. În prezent, sunt 24 de magazine de linie Various Brands și 2 outleturi în Fashion House București și Centrul Comercial TOM Constanța. Multibrandul are și un magazin online, www.various-brands.ro.

Surpriză specială de sărbători: 10% extra discount pentru orice produs achiziționat în perioada 18-20 decembrie din magazinul din București, respectiv 24-27 decembrie, din magazinul din Bacău. Este momentul perfect pentru a alege cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi, la prețuri avantajoase!

Comentarii