Educația este cea care stă la baza protecției mediului înconjurător

Herbalife Nutrition România și-a propus să îi familiarizeze și pe cei mici cu aspecte legate de protecţia mediului înconjurător şi reciclarea deşeurilor prin organizarea unui workshop pentru 12 copii din cadrul Asociaţiei ,,Ana și Copiii”.

 

Educaţia pentru mediu

Celor mici le-au fost prezentate informații despre protejarea mediului înconjurător şi colectarea selectivă a celor mai des întâlnite deşeuri, iar împreună cu Luminița Voica, meșter popular, au dat o viață nouă cutiilor de plastic de la produsele Herbalife Nutrition, realizând ghivece în care au plantat tradiționalul grâu de Sf. Andrei.

 

,,Credem că educația este cea care stă la baza protecției mediului! În cele din urmă este despre ce alegem să facem fiecare dintre noi, zi de zi. Cu cât educația de mediu (colectarea corectă a deșeurilor, reducerea risipei de resurse, etc.) începe mai repede, cu atât mai bine! Nimeni nu este prea tânăr sau bătrân să facă o schimbare pentru a ne ajuta pe toți pe termen lung. De la preșcolari, elevi, adulți, toți cred că avem încă multe de învățat când vine vorba de protecția mediului, mai ales în contextul actual în care ne aflăm!” a declarat Mihaela Voivozeanu, Președintele Asociaţiei ,,Ana și Copiii”.

Sustenabilitatea este o parte integrantă a strategiei Herbalife Nutrition

Sustenabilitatea este o parte integrantă a strategiei Herbalife Nutrition, iar reciclarea și protecția mediului înconjurător reprezintă cheia pentru atingerea acestui obiectiv. În prezent, compania este implicată în peste 50 de proiecte active și semnificative pentru sustenabilitatea mediului în întreaga lume.

Herbalife Nutrition România a continuat și anul acesta să se implice în activităţi de voluntariat așa cum o face de peste 10 ani. Misiunea Herbalife Nutrition Foundation alături de Asociația “Ana si Copiii” este aceea de a îmbunătăți calitatea vieții copiilor și a familiilor lor, oferindu-le o nutriție sănătoasă și acces la educație nutrițională specializată. În cadrul proiectului Asociației ,,Cămara Copiilor”, Herbalife Nutrition a pregătit pentru copii și familiile lor coșuri cu legume și fructe.

Proiectul ,,Cămara Copiilor” își propunere să asigure alimentele atât de necesare traiului zilnic pentru cei 242 de copii care vin zilnic în Centrele de Sprijin Social și Educațional ,,Ana și Copiii” din București (sector 1), Prahova (Urlați) și Călărași (Fundulea), dar și pentru alți aproximativ 600 de copii pe care Asociația îi sprijină punctual, direct în comunitățile lor. Donațiile se pot face aici: https://anasicopiii.ro/vreau-sa-donez/.

Comentarii