Etajul Designerilor Romani la Targul Designers Fair

1 vote

Etajul Designerilor Romani este un magazin conceptual unde veti gasi in permanenta o atmosfera calda si intima, departe de tumultul si aglomeratia marilor magazine si unde va veti delecta cu noile creatii ale designerilor romani! 

 

Un spatiu care reuseste sa acopere tot ce isi doreste si are nevoie o femeie in ceea ce priveste moda de calitate! Aici veti gasi atat rochii de ocazie sau tinute elegante, cat si rochii de zi, tinute casual sau office! Multe dintre rochii si tinute se pot realiza si pe comanda personalizata, deoarece fiecare dintre voi este unica!

Un etaj al elegantei absolute, al bunului gust, al stilului desavarsit, al seratelor in compania prietenelor, toate intr-un singur loc chiar in inima capitalei!

Va așteptăm cu multe noutăți vestimentare de sezon: branduri noi, materiale naturale, culori vii, doar la Etajul Designerilor Romani, in Dacia 39, etaj 1, noua voastra destinație de shopping!

Targul Designers Fair – Woman’s Day va avea loc in 2-3 martie, intre 11:00-19:00,

la Etajul Designerilor Romani, Dacia 39, Etaj 1, langa Luca, vis-a-vis de Pizza Hut!

Intrarea libera!

Celebram femeia, feminitatea, creativitatea, spiritul liber, autenticitatea, in cel mai cool magazin din Bucuresti, locul de unde te incarci cu energie pozitiva si cumperi cele mai cool cadouri pentru tine, mame, fiice, bunici, prietene, cadouri unicat sau in serie mica la preturi de producator, si pe care nu le gasesti in alta parte! Garantat!

Designers Fair este la a 8-a editie in acest format si reuneste de fiecare data designerii cu care colaboram in mod curent dar si designeri noi pe care ii selectam cu atentie pentru ca tu draga noastra sa ai cea mai buna optiune!

✔30+ de designeri și branduri românești: Acob a porter, Passion by D, Bluzat, Tropics the Label, Alexandra Ghiorghie, Eriola Jewelry Atelier, Monica Ivanovicii, Ii Breaza, Fashion by Laina, Oui Meh Non, D’Apre, Corida Knit Design, Karmen Herscovici, Estella Blue, Ilona Andreoiu, Abbraccio, Pavel, Thea, Triadora Concept, No Connection, ALR Concept by Raluca Albu, Ancollete, Irina Ghioc, Livka, si multe altele!

✔De ce sa vii la Designers Fair? Etajul Designerilor Romani este un magazin conceptual ce ofera expunere unor tineri talentați designeri romani si uneste alaturi, prin evenimentele pe care le organizeaza, o comunitate de oameni care iubesc moda ridicata la rang de arta si articolele create hand-made cu multa pasiune si atentie la detalii, unicitatea prin diversitate!

Invitati speciali: Original Murano, Dubai Design Parfumuri, Oriental Fashion by Inas

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress