Eva’s Lab – Colectia Five O’Clock Tea

Evas Lab - Colectia Five OClock Tea
2 votes

 

Colectia Five  O’Clock Tea, lansata de Ana Munteanu sub brandul Eva’s Lab, transpune viata opulenta de la sfarsitul secolului al XIX-lea in zilele noastre.

 

 

Colectia Five O’Clock Tea, creata de Ana Munteanu sub brandul Eva’s Lab, este compusa din zece piese care recreeaza o lume a luxului si a aparentelor, dominata de importanta imaginii in societateChiar si denumirile pieselor sugereaza o lume in care eleganta si extravaganta primeaza in fata caracterului si a personalitatii omului: Esmeralde, Facade, La Causerie, Parfait, Subtile, Bourgeois, Pretantion, Taquin, Faux Cul, Apparence.

Materialele folosite pentru colectia Five O’Clock Tea sunt pretioase, fine si confortabile. De la dantela de bumbac, satin de matase si brocart pana la vascoza si bumbac satinat, toate materialele creeaza senzatia de lejeritate intr-o tinuta chic.

Eva's Lab - Colectia Five O'Clock Tea2

Paleta de culori folosita este minimala, dar in nuante puternice, piesele fiind monocrome sau bicolore. Alb, negru, albastru sau verde marin, toate culorile folosite sunt menite sa atraga atentia. Celor zece piese nu le lipsesc nici detaliile specifice vremii respective cum ar fi manecile raglan, drapajul, butonii aurii sau capa.

Eva's Lab - Colectia Five O'Clock Tea1

Designerul a acordat cea mai mare atentie formei, pentru a da spiritului acelor vremuri un accent modern, ready-to-wear. Femeia imaginata de Ana Munteanu este preocupata de imaginea ei, de felul in care arata, si este dispusa sa investeasca oricat pentru a-si afisa si demonstra statutul social.

Accesoriile sunt un alt element-cheie al colectiei, completand imaginea acestei femei. Palarii, genti si bijuterii scumpe, toate sunt menite sa exacerbeze opulenta. Asigurate de creatoarea Madalina Vlad, accesoriile se pliaza perfect pe imaginarul Eva’s Lab.

Eva's Lab - Colectia Five O'Clock Tea

Ana Munteanu si-a inceput cariera de designer cu un curs de croitorie si unul de design in Romania, iar apoi a continuat sa se specializeze prin sesiuni de pregatire la scoli din afara tarii, cum ar fi Saint Martin’s din Londra. In prezent, Ana Munteanu pregateste o noua colectie, Bonheur, inspirata din viata designerului Coco Channel, care va fi lansata in aceasta toamna.

Si tu poti castiga o rochie Eva’s Lab!
Castiga o rochie de designer unicat, creata de Ana Munteanu, un sarafan din tweed subtire, perfect pentru tinutele office din aceasta toamna! Intra pe pagina noastra de Facebook pentru a afla mai multe detalii.

Comentarii