EWedding – Rochii de mireasă, în România

2 votes

EWedding are plăcerea să anunțe colecțiile din 2018 ale celor 3 mărci franceze de rochii de mireasă: PRONUPTIA, MADEMOISELLE AMOUR și POINT MARIAGE, care reprezintă cele mai recente tendințe în moda rochiilor de mireasă, cu peste 150 de modele disponibile pe site-ul nostru.

 

 

EWedding - rochii de mireasă Pronuptia

 

EWedding oferă mai presus de toate calitatea, dar și ajutor în alegerea rochiei de mireasă din colecțiile 2018.

Toate stilurile sunt disponibile pentru a îndeplini toate dorințele. Indiferent dacă dorti o rochie de mireasă simplă, cu trenă, stil sirenă sau prințesă, rochie scurtă sau lungă, din satin sau cu dantelă, veți fi mulțumite!

EWedding - rochii de mireasă Mademoiselle Amour

 

 

Colecțiile noi oferă cele mai frumoase rochii, atât clasice, cât și moderne. Materialele folosite includ dantelă frumoasă, țesături somptuoase, croieli cu decolteu feminin și spatele în V, spate transparent pentru un efect elegant și modern de tatuaj, accesorii și detalii rafinate.

 

 

EWedding - rochii de mireasă Point Mariage

Prețurile noastre variază în funcție de timpul de livrare, permițându-vă să beneficiați de până la 50% reducere pentru toate rochiile oferite de noi. Rochia visurilor tale este la prețuri accesibile!

EWedding oferă, de asemenea, consiliere în alegerea mărimii, cu posibilitatea de a comanda rochia astfel încât să se potrivească perfect, deoarece oferim toate dimensiunile posibile.

 

Puteți descoperi modelele noastre pe site-ul ewedding.shop.ro și ne puteți contacta pentru sfaturi și informații despre livrare.

Vom fi prezenți la București într-un showroom, unde puteți veni să încercați rochii și să faceți comenzi la fața locului, beneficiind în același timp de sfaturile și asistență noastră!

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress