Floria a plantat brazii de Craciun in Herastrau

1 vote

 

 

Floria.ro, floraria online nr. 1 in Romania, a plantat in parcul Herastrau brazii de Craciun in ghiveci colectati de la clientii care au solicitat serviciul de replantare.

 

 

Brazii au fost plantati la finalul lunii aprilie in parcul Herastrau, zona Rond Scopbit, dupa ce au fost ridicati de la clienti imediat dupa sarbatorile de iarna si pastrati intre timp in depozitul Floria.

Actiunea de replantare s-a realizat de catre specialistii Floria,ro, floricultorii ALPAB si clientii care au dorit sa participe la actiunea prin care brazii de Craciun primesc sansa la o noua viata, in natura.

“Dupa ce anul trecut am plantat brazii la munte, anul acesta am ales parcul Herastrau, pentru ca vrem sa contribuim, cat mai mult, la un mediu natural in zona oraselor mari. Din fericire, am reusit sa obtinem o zona vasta in Herastrau, zona in care si clientii pot veni sa-si vada bradul de Craciun” declara Marina Popescu, Director General Floria.ro

Floria.ro comercializeaza exclusiv brazi crecuti in ghiveci, din soiul Nordmaniana si cu origine controlata, care au sanse de aproape 100% sa supravietuiasca atunci cand sunt replantati in natura, in conditii prielnice. Brazii de Craciun sunt ridicati la inceputul lunii ianuarie de la clientii care solicita serviciul de replantare si pastrati in depozitul Floria.ro in conditii optime de temperatura si umiditate, pana in perioada ideala pentru plantare, sfarsitul lunii aprilie.

Depre Floria

Grupul Floria operează floraria online Floria.ro, rețeaua de florării Floria În Stradă, precum și divizia Floria la Evenimente. Divizia offline a Grupului demareaza, pe langa operarea florariilor si gestionarea evenimentelor, proiecte peisagistice si in zona de vanzari engros.

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vânzarilor online de flori, implineste anul acesta 7ani de existență. Floria.ro a câștigat de cinci ori titlul “Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010, 2013, 2014, 2015 si 2016) și din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente.

Reteaua de florarii Floria In Strada cuprinde 4 florarii in Bucuresti, in Piata Dorobanti, bd. Ion Campineau, Afi Cotroceni si Baneasa Shopping City, precum si o florarie in Ploiesti.

 

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress