Îmbunătățirea rutinei de îngrijire a tenului in sezonul rece

Îmbunătățirea rutinei de îngrijire a tenului nu este o sarcină ușoară, dar Notino, unul dintre cei mai mari retaileri online de parfumuri și cosmetice, vine în ajutor cu o listă de produse must-have, atent selectate, care vor avea mare grijă de ten.

Îmbunătățirea rutinei de îngrijire a tenului

Sezonul rece și-a intrat în drepturi, iar acum este momentul perfect pentru a ne concentra pe repararea și îngrijirea tenului. Pe măsură ce anotimpurile se schimbă, la fel și nevoile tenului nostru. Temperaturile mai scăzute necesită formule mai hidratante care vor proteja pielea de căldura uscată din interior, dar și de aerul rece de iarnă.

Aceste produse vor ajuta și îi vor oferi tenului îngrijirea adecvată pentru a arăta cât mai bine, chiar și în timpul sezonului rece.

  • Avène Skin Care Fluid facial 3 in 1 make-up remover

Acest produs de la Avène asigură înlăturarea blândă și completă a fondului de ten, inclusiv în zona din jurul ochilor. Mai mult, produsul nu conține alcool.

  • Saffee Cleansing Melting Jelly Scrub

Curățarea pielii, exfolierea și reducerea punctelor negre sunt bifate toate de un singur produs.

  • Filorga Hydra-Hyal – ser de hidratare intensivă cu efect de netezire

Serul conține patru tipuri de acid hialuronic, care redau tenului aspectul neted și proaspăt. De asemenea, are un efect emolient și hidratant instantaneu asupra tenului uscat, care este adesea întâlnit în timpul sezonului rece.

  • Collistar Pure Actives Eye Contour Hyaluronic Acid+Peptide

Această cremă de ochi  ridică pleoapele căzute și contururile feței în zona ochilor.

  • KORIKA Korean Heritage – set de măști faciale

Setul de măști faciale va îngriji tenul cu ajutorul ingredientelor sale tradiționale coreene, ce au fost cultivate pe insula Jeju, iar apoi prelucrate cu cea mai delicată tehnologie. Pentru a stimula absorbția produsului, se poate utiliza un roller facial din Colecția Notino Spa.

  • Payot, My Payot Crème Glow

Această cremă de față oferă tenului îngrijirea pe care o merită. Hidratează intens, oferind prospețime și luminozitate, se aplică prin mișcări circulare și masaj blând.

Comentarii