Investiție de 100.000 de euro în a treia cofetărie Casa Victoria

1 vote

Cu o experiență de 18 ani pe piața produselor dulci din România, cofetăria Casa Victoria continuă procesul de extindere cu o nouă locație în București, pe Bulevardul Ion Mihalache 47-49. Investiție de peste 100.000 de euro, cea de-a treia cofetărie a brandului continuă tradiția rețetelor originale și a ingredientelor de origine controlată.

 

 

„Toate prăjiturile noastre sunt create după rețete 100% originale. În 2002 am deschis prima cofetărie, moment în care am hotărât ca rețetele și calitatea produselor noastre să rămână aceleași, aceasta fiind o promisiune pe care am respectat-o întotdeauna. Fiecare preparat care iese din laboratorul noastre are o poveste specială, iar una dintre cele mai îndrăgite este cea a prăjiturii cu nucă, una dintre primele vândute, rețeta acesteia rămânând neschimbată în cei 18 ani. Acest lucru nu ne oprește, însă, din a fi creativi și din a ne adapta nevoilor clienților noștri care, în ultimii ani, caută din ce în ce mai mult prăjituri fără zahăr, de exemplu. Astfel că am creat o serie de rețete care nu conțin zahăr, cum ar fi cele pentru cozonaci, ecleruri, dar și torturi”, spune Alin Chivu, managerul Casa Victoria.

Alin Chivu – singurul absolvent al Lenotre Paris

Manager al Casa Victoria și cofetar ca formare, Alin Chivu este singurul român absolvent al celei mai bune școli de specialitate din lume, Lenotre Paris. Experiența, care a durat aproape 6 luni, i-a confirmat că principiile adoptate în România sunt corecte, dar i-a oferit și ocazia de a lucra pentru vedete precum Cristiano Ronaldo.

 „În ianuarie 2018 am început cursul intensiv de patiserie din cadrul Lenotre, iar pe parcurs am învățat noi tehnici și le-am îmbunătățit pe cele pe care le cunoșteam deja, însă la un alt nivel. Spre exemplu, în martie 2018, am făcut parte din echipa care a pregătit prăjiturile din timpul meciului dintre Paris Saint Germain și Real Madrid. A fost o experiență deosebită, care mi-a arătat că munca în echipă este singura variantă pentru reușită, mai ales în contextul în care trebuiau pregătite 3-4.000 de bucăți din fiecare prăjitură. Detaliile sunt cele mai importante, deoarece gustul și calitatea produselor trebuie să fie excepționale, fără excepții, indiferent de provocările la care sunt supuși cofetarii”, continuă Alin Chivu.

Cifre „dulci”

18 ani de preparat deserturi înseamnă nu doar multă muncă, dar și cifre care demonstrează calitatea produselor utilizate. Astfel, în cofetăriile Casa Victoria au fost vândute, până acum, peste 100.000 de torturi, s-au folosit peste 50.000 de batoane de vanilie, 1.000 de tone de ciocolată și au fost asigurate preparate dulci pentru peste 2.000 de evenimente. Prețul unui ecler începe de la 15 lei, prăjiturile variază între 19 și 25 de lei, iar un kilogram de tort pornește de la 139 de lei.

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress