INVITATIE: 21-24 martie, Romanian Fashion Philosophy, Palatul Bragadiru Bucuresti

1 vote

 

Intre 21 si 24 martie te invitam la Romanian Fashion Philosophy AW17/18, Palatul Bragadiru Bucuresti. Cea de a doua editie este dedicata in principal tinerilor designeri romani dar expune publicului si cele mai noi colectii ale unor designeri internationali consacrati.

 

 

 

  • Agatha Ruiz de la Prada, invitat special, aflata pentru prima oara in Romania a ales sa viziteze Muzeul Satului dintre obiectivele turistice ale Bucurestiului
  • Jeff Garner – Prophetik, designerul care imbraca vedete precum Taylor Swift, Sheryl Crow, Miley Cyrus
  • Miss Universe Turcia, Berrin Keklikler va defila pentru brandul turcesc Renghin
  • Iuliana Tudor va juriza pentru prima oara in viata ei Romanian Fashion Design Talent Competition alaturi de Sara Wechsler, Presedintele Romanian Textile Concept, Marzio Nocera, fondatorul FashionChannel Italia, Marcellous Jones, fondatorul Fashioninsider.com si totodata presedinte de onoare al RFP, reprezentanti L`oreal Romania si BroRom. Studenti si absolventi ai facultatilor de moda din Bucuresti, Cluj, Oradea sau Iasi, dar si ai unor organisme private din Capitala – Institutul de Moda Salomeia Truta si Atelierele ILBAH isi vor prezenta cele mai noi colectii si vor intra in competitie
  • Romanian Fashion Philosophy se va bucura de prezenta scouterilor Temporary Showroom, unul dintre cele mai vechi concept stores din Berlin. Martin Premuzic – Head Buyer, Maximilian Dörner – Head International Buyer si Lea Roth – Head Buyer Womenswear ne vor vizita intre 21 si 24 martie 2017, in cautare de noi branduri din Romania, pe care sa le adauge unei lungi si exclusiviste liste pe care se regasesc labeluri renumite precum Henrik Vibskov, MM6 Maison Margiela, Jil Sander, Y-3 by Yohji Yamamoto, Alexander McQueen, Etudes Studios, KTZ Kokon Tozai, Odeur Studios, Alexander Wang, Cottweiler sau Craig Green.
  • Romanian Textile Concept va aduce la editia din martie si marci romanesti de traditie precum Brainconf, Secuiana sau Tarnava.
  • Deschiderea Romanian Fashion Philosophy va fi facuta de o colectie realizata de studentii de la UNArte, colectie coordonata de Venera Arapu.
  • Agentia Nationala de Presa (AGERPRES) va expune mai multe fotografii care conduc spre o calatorie in timp, prin istoria modei din Romania.
  • Inchiderea oficiala a celei de a doua editii, in prezenta invitatiilor speciali si a publicului, va fi un after-party la NUBA.
  • Public Free Entrance – Dress Code: Fashion Week

PROGRAM EVENIMENT: https://www.fashionphilosophy.ro/program-romanian-fashion-philosophy/

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress