La Floria, colecție de flori dedicată zilei de Sfântul Valentin

Valentine's Day
1 vote

De Valentine’s Day, cuplurile din întreaga lume își sărbătoresc dragostea și oferă cadouri simbolice în semn de apreciere și loialitate. Pentru a uimi și a aduce bucurie pe chipurile femeilor în această zi specială, Floria lansează cea mai mare colecție de flori și aranjamente florale dedicate. Toată iubirea pentru persoana dragă într-un buchet de flori.

 

 

Colecția de flori de Valentine’s Day a Floria.ro cuprinde peste 60 de buchete și aranjamente diafane, formate predominant din trandafiri, floarea care exprimă dragostea indiferent de culoare. Printre cele mai simbolice culori folosite de designerii Floria se număra roșu intens, fuchsia, oranj, alături de inserții delicate de lila, crem și roz pudră.

Propunerile clasice pentru această perioadă sunt aranjamentele de flori în formă de inimă, dar și buchetele supradimensionate de trandafiri. Acestea se păstrează în colecție, fiind alegerile ideale pentru aceia care doresc să suprindă cu un cadou floral memorabil de Ziua Îndrăgostiților.

Cadouri romantice de Valentine’s Day

Colecția de cadouri și flori pentru acest an cuprinde combinații inspirate și asortate de flori și delicii culinare, flori și parfum, flori și sampanie sau flori și scrisori de dragoste. Romantice și speciale, aceste cadouri sunt personalizate în funcție de preferințele oricărei femei. Oferite într-un cadru intim și festiv, aceste cadouri vor aduce fericire și vor amplifica dragostea din orice cuplu.

Selecția de cadouri speciale cu flori pentru Valentine’s Day din colecția Floria.ro este disponibilă pe https://floria.ro/flori-cadouri-speciale/ și poate fi livrată în toată țara, în două ore de la finalizarea comenzii.

Depre Floria

Grupul Floria operează florăria online Floria.ro, rețeaua de florării Floria În Stradă, precum și divizia Floria la Evenimente. Divizia offline a Grupului demarează, pe lângă operarea florăriilor și gestionarea evenimentelor, proiecte peisagistice și în zona de vânzări en-gros.

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vânzărilor online de flori, împlinește anul acesta 7ani de existență. Floria.ro a câștigat de șase ori titlul “Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010, 2013, 2014, 2015, 2016 și 2017) și din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente.

Rețeaua de florării Floria În Stradă cuprinde 5 florării în București, în Piața Dorobanți, bd. Ion Câmpineau, Afi Cotroceni și Băneasa Shopping City, Aeroportul Otopeni, precum și o florărie în Ploiești.

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress