La mare, la soare, cu FashionUp la aniversare

1 vote

Când am primit invitația să aniversăm împreună cei #11anideFashionUP și că echipa ne pregătise o surpriză urmând să petrecem la malul mării în condiții normale, m-am gândit să plec la mare, chiar dacă doar pentru o singură zi.

Abia așteptam să se ridice restricțiile să merg la mare! Mai ales în condițiile actuale în care am stat în casă cu lunile. Îmi era tare dor de mare, de plajă, de soare …

În această perioadă nu doar viețile și obiceiurile noastre s-au schimbat, ci totul este pe cale să se schimbe, inclusiv moda. Așa cum acum dorim să ne îndreptăm atenția din nou spre natură, tot la fel dorim să ne întoarcem la piesele vestimentare rafinate, în garderoba noastră. Iar în această vară, eleganța este pe cale să se simtă mai relevantă că niciodată.

Rochia albă NISSA by FashionUP!

Linii feminine, croială impecabilă, complexitate a designului și a printului putem găși pe site-ul FashionUP de unde eu am ales rochia albă NISSA cu volan aplicat de la un brand ce promovează dress-code-ul pentru finețe. Realizată din materiale delicate, prețioase, această rochie iese în evidență prin croiala și detaliile elaborate, punând accent pe accesoriile realizate manual.

O rochie ce permite expresia totală a corpului feminin în plimbările la malul marii, având amprenta romantismului și al stilului clasic-chic, dar totodată având aerul modern al femeii anului 2020.

Papucii roșii Joyas by FashionUP!

Despre romantism, pasiune și modă este și povestea brandului Joyas, brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! destinat iubitoarelor de pantofi și eleganță, principalul obiectiv al brandului este acela de a oferi o experiență unică tuturor femeilor.

Am completat ținuta cu un accesoriu modern și foarte confortabil pentru sezonul cald: papucii roșii Joyas JOY-P229 Frills. Pentru o seară la malul mării nimic nu este mai potrivit decat o intensă nuanță de roșu, ce conferă un aer romantic și delicat.

Eșarfa Decoresilk by FashionUP!

Apusul la mare reprezintă o pictură în sine, așa cum este și eșarfa UNICAT Decoresilk din mătase naturală pictată manual, pe care o puteți găsi în MarketUP!.

M-aș fi bucurat nespus să îmi petrec această zi alături de #comunitateaFashionUp! și sunt convinsă că și cea de a treia ediție ar fi fost unică, cu toate că fiecare eveniment la care am participat a fost unul extraordinar.

Fiecare an petrecut alături de voi devine o bucurie, fiecare piesă vestimentară achiziționată de pe site-ul  www.fashionup.ro devine o piesă de referință în garderoba mea.

La Mulți Ani, FashionUp!

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress