Lansarea biscuitului OREO cu imaginea lui Batman în relief, în ediție limitată

OREO anunță colaborarea cu filmul Batman spre entuziasmul fanilor supereroului, dar și ai celebrului biscuit. Lansarea biscuitului OREO cu imaginea lui Batman în relief, în ediție limitată.

OREO anunță parteneriatul său exclusiv cu noul film Batman

Ce rezultă din colaborarea dintre unul dintre cei mai faimoși biscuiți din lume* și unul dintre cei mai tari supereroi DC? OREO anunță cu încântare parteneriatul său exclusiv cu noul film Batman, o asociere care cu siguranță îi va încânta pe fanii amândurora, celebrând astfel noul film artistic de la Warner Bros. Pictures.

Începând cu luna ianuarie 2022, fanii vor putea cumpăra pachetele OREO în ediție limitată, inspirate din Gotham City. Pentru prima dată, clasicul biscuit OREO se va transforma în cadrul acestei colaborări cu un design de produs unic cu imaginea iconică a lui Batman. Prin scanarea codului QR de pe pachet, fanii vor putea explora portalul virtual Batcave, unde vicleanul Riddler a lăsat o serie de ghicitori care așteaptă să fie rezolvate. Cine se aventurează în Batcave poate câștiga numeroase premii, iar cei care reușesc să rezolve toate ghicitorile vor descoperi conținut suplimentar.

Suntem încântați să anunțăm lansarea biscuitului OREO cu imaginea lui Batman în relief, în ediție limitată. Puține lucruri se compară cu un film care te ține în suspans, însoțit de o gustare delicioasă. Colaborarea dintre OREO și Batman își propune să le ofere noi experiențe atât iubitorilor de OREO, cât și fanilor loiali ai unuia dintre cei mai mari supereroi”, spune Ioana Pană, Senior Brand Manager Biscuits România.

OREO te invită la un concurs

Ediția limitată a colaborării dintre OREO și Batman va fi disponibilă doar în limita stocurilor, așa că urmăriți produsele din magazine începând cu ianuarie 2022.

 

OREO te invită și la un concurs: începând cu 31 ianuarie, cumpără biscuiți OREO de minimum 9 lei, înscrie bonul fiscal pe www.oreo.eu și poți câștiga premiul cel mare care constă într-o experiență Batman pentru 2 persoane, 400 de premii cu Mediaplayer Mi Tv Box și 8 premii cu Samsung Soundbar.

Comentarii