Lavinia Nistor Design: Colectia Circles of Being

4 votes

 

 

Colectia Circles of Being, lansata sub Brandul Lavinia Nistor Design, este inspirata de mitologia celtica, numele descriind filozofia conform careia Universul si viata au o dimensiune eterna, fiind fara inceput si fara sfarsit intr-o stare circulara. 

 

 

Colectia Circles of Being a fost compusa din 20 de rochii realizate din voaluri de matase si cu broderii lucrate manual din piele si margele. Designul este conceput pentru femei independente care doresc sa isi puna in valoare feminitatea.

Piesele colectiei sunt brodate cu simboluri celtice, transferand celei care le poarta o parte din energia filozofiei stravechi. Broderiile realizate 100% manual, din margele, impletituri si perle sunt elementele cheie ale colectiei.

Lavinia Nistor Design Colectia Circles of Being2

Croiala este simpla menita sa complimenteaza silueta si sa scoata in evidenta talia. Cromatica combina culori calde, pastel cu nuante puternicel. Rochiile sunt diafane si feminine, nuantele delicate de crem, bej, roz pudrat si negrul misterios vor fi mereu elegante si usor de combinat cu bijuterii pretioase sau cu un machiaj discret.

Lavinia Nistor Design Colectia Circles of Being1

Nascuta intr-o familie de artisti, Lavinia Nistor, creatoarea din spatele brandului Lavinia Nistor Design, este pasionata de arta in toate formele ei, cele doua mari iubiri ale sale fiind modelarea pamantului si a materialelorLavinia a studiat sculptura la Liceul de Arta din Buzau si ceramica la Universitatea de Arte din Bucuresti, unde si-a luat si masteratul in design vestimentar.

Creatiile sale au propria identitate, dar sunt in acelasi timp purtabile si adaptabile diverselor tipuri de persoane si evenimente. Piesele  Lavinia Nistor Design fac femeile sa se simta confortabil cu ceea ce poarta, dandu-le incredere in sine si stralucire. Rochiile evidentiaza feminitatea si rafinamentul femeilor care le poarta. Tinutele au o nota de senzualitate punand accentul pe talie, umeri, spate sau glezne, fara a „pasi” catre vulgaritate.

Foto: Balint Hajagos Photography

 

Si tu poti castiga o bluza Lavina Nistor Design!
Castiga o bluza de designer, creata de Lavina Nistor, perfecta pentru tinutele elegante. Intra pe pagina noastra de Facebook pentru a afla mai multe detalii!

Comentarii