Levi’s® Sculpt ce netezește, sculptează și îți evidențiază silueta

Levi’s® Sculpt prezintă tehnologia inovativă stretch denim ce netezește, sculptează și îți evidențiază silueta. Denimul este cel care îți îmbrățisează corpul și formele naturale ale acestuia, oferindu-i confort sporit și suport, lucru ce te face să simți că este special creat pentru tine.

Levi’s® Sculpt

Sezonul acesta, Levi’s® Sculpt prezintă tehnologia Sustainably Soft—  ECOVERO™ și TENCEL™ Lyocell, fibre foarte moi provenite din lemnul recoltat sustenabil. Aceste noi producții din denim sunt doar o parte din eforturile continue ale brandului spre un viitor mai sustenabil.

Folosind fibre provenite din păduri sustenabile ajută la conservarea pădurilor tropicale și a pădurilor antice, atât de importante pentru ecosistemul nostru. Astfel că, poți arăta și te poți simți bine în noua ta pereche de blugi sustenabili și moi.

Levi’s® Sculpt + Sustainably Soft

Colecția din denim Levi’s® Sculpt + Sustainably Soft este disponibilă într-o varietate de modele, inclusiv Lot 700. Se mișcă o dată cu tine. Este mai confortabilă ca niciodată. Și da, este prietenoasă cu mediul înconjurător.

“Nu puteam fi mai mândri de ce are de oferit modelul pentru femei Levi’s® Sculpt în acest sezon. Noua noastră țesătura Sustainably Soft îmbină într-un mod inovativ fibrele Tencel și tehnologia stretch, rezultând o serie de modele foarte moi și confortabile, ce flatează orice tip de ținută.” – Karyn Hillman, Chief Product Officer la Levi Strauss & Co.

Pentru mai multe informații despre produsele Levi’s®, accesați site-ul www.levi.com sau vizitați magazinele Levi’s® din București, Cluj, Timișoara, Constanța, Iași, Galați, Sibiu și Brașov

Comentarii