Life Care și trandafirul sălbatic divulgă secretul pielii fine şi catifelate

1 vote

 

La început de primăvară, încântă-ţi simţurile cu parfumul delicat al trandafirului sălbatic şi lasă-te cuprinsă de o stare de relaxare şi bună dispoziţie. Recunoscute pentru efectele miraculoase pe care le au asupra pielii, produsele cu trandafir sălbatic nu trebuie să lipsească din rutina ta de îngrijire. Vitaminele şi acizii graşi din trandafirul sălbatic menţin supleţea pielii, previn apariţia vergeturilor, calmează iritaţiile, hidratează şi previn îmbătrânirea prematură.

 

Life Care® lansează la început de primăvară, gelul de dus relaxant cu trandafir sălbatic şi plante BIO Kräuter®. Combinaţia de ingrediente BIO curăță delicat, nu usucă pielea şi îţi conferă o stare de bine întreaga zi. Află şi tu care sunt beneficiile esenţiale ale extractului de trandafir sălbatic pentru frumuseţe şi sănătate.

Antibacterian şi antiinflamator

Extractul natural de trandafir ajuta la tratarea acneei şi la curăţarea porilor. Gelul de dus relaxant cu trandafir sălbatic şi plante BIO Kräuter® de la Life Care® are la bază o combinaţie inedită de ingrediente BIO, precum arnica montană, muşeţel, urzică şi trandafir sălbatic care, datorită proprietăţilor de calmare pe care le au, diminuează roşeaţa pielii şi diminuează aspectul eczemelor.

Antioxidant

Trandafirul sălbatic conţine cantităţi mari de vitamina C, fiindun antioxidant puternic care protejează celulele pielii de acţiunea factorilor externi dăunători, cum ar fi radiaţiile solare. Gelul de dus relaxant cu trandafir sălbatic şi plante BIO Kräuter® de la Life Care®alinta simţurile şi lasa pielea fină şi catifelată chiar şi după plajă.

Hidratant şi tonifiant

Produsele naturale cu trandafiri ajuta la hidratarea în profunzime a pielii, care devine netedă şi catifelată. Extractul de trandafir este indicat în special persoanelor cu pielea sensibilă, deoarece zaharuriledin petale creează o senzaţie liniştitoare. Efectul astringent alextractului de trandafir ajuta la strângerea porilor şi la restabilirea supletiipielii.

Parfum natural

Multe produse cosmetice ecologice conţin trandafiri datorită aromei lor delicate. Gelul de dus relaxant cu trandafir sălbatic şi plante BIO Kräuter® de la Life Care® curata delicat şi conferă o stare de bună dispoziţie, fără a usca pielea, având o aromă naturală care te îmbie după fiecare utilizare.

Relaxant

Datorită parfumului intens şi natural, produsele pe bază de trandafiri ajuta la relaxarea corpului şi a minţii, asigurând o experienţă plăcută de fiecare dată când sunt folosite Gelul de dus relaxant cu trandafir sălbatic şi plante BIO Kräuter® de la Life Care® se masează pe pielea umezită, oferind o senzaţie uimitoare datorită concentraţiei mari de extract natural de trandafir sălbatic.

În dimineţile agitate, duşul este o rutină căreia nu i se oferă nici timp, nici atenţia necesară. Însă, indiferent de perioada din zi, produse naturale din extract de trandafir cum este Gelul de dus relaxant cu trandafir sălbatic şi plante BIO Kräuter® de la Life Care® îţi vor hrăni şi îngriji pielea şi te vor ajuta să-ţi îmbunătăţeşti starea de spirit şi să te relaxezi. Pentru comandă sau detalii suplimentare intra pe www.life-care.com.

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress