Majoratul V for VINTAGE 8-9 Aprilie la Grand Hotel du Boulevard

V for Vintage 8-9 aprilie
1 vote

 

V for VINTAGE – cel mai mare târg de design românesc contemporan și cultură vintage a ajuns la ediția cu  numărul #18.  Majoratul V for Vintage va fi celebrat pe 8-9 aprilie la Grand Hotel du Bulevard, intersecția dintre Calea Victoriei și Bulevardul Regina Elisabeta devenind loc de întâlnire pentru cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan, vintage autentic, accesorii, bijuterie de autor și design de obiect.

 

În această primăvară celebrăm la V for VINTAGE #18 libertatea de a alege ce e mai bun pentru tine. Ia-ți așadar ochelarii de primăvară și fii pregătit pentru Insta’stories și cele mai cool alegeri: DESIGN VESTIMENTAR // ACCESORII ȘI BIJUTERIE DE AUTOR; DESIGN DE OBIECT // VINTAGE AUTENTIC.

#contemporary: design românesc contemporan

Conectam și intersectăm designeri din industria creativă. Peste 100 de creatori atent selectați își expun colecțiile: piese vestimentare, accesorii unicat, bijuterie de autor și obiecte de artă decorativă #designedwithpassion

Ca de fiecare dată, tema dă tonul! – colecțiile designerilor au ca unealtă principală elementul de styling, într-o ediție în care detaliile fac diferența.

#collection: vintage autentic

Peste 10 colecționari aduc vintage autentic, spre bucuria pasionaților de bijuterii cu poveste și a comorilor bine păstrate.

#happening: shopping alternativ

Două zilede dicate comunității oamenilor pasionați de design, artă, experiment, simț estetic și contemporan.

#futuredesign: perspective noi

Îi susținem pe cei la început de drum pentru că au potențial. La V for VINTAGE dedicam un spațiu Universităților și Facultăților de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara. În secțiunea Future Design din cadrul târgului studenții expun colecții dedicate și instalații #youngdesigners

#specialguest

Laura Hîncu este designerul invitat special la Ediția #18. Colecția prezentată, Silk Essentials by Laura Hîncu, cuprinde piese delicate, linii fluide și detalii minimaliste, realizate exclusiv din mătase naturală.

#premiile V for Vintage #18

Beau Monde și Marie Claire premiază cele mai creative spirite. Premiile sunt oferite designerilor care se evidențiază prin originalitate, expresivitate, imaginație și inovație.

Premiul de Popularitate este oferit de SUPER 33 Studio celui mai popular designer la V for Vintage #18 – What’s your favourite?

Vino la #VforVintage18

vforvintage.ro

  • 8 si 9 aprilie 2017
  • Grand Hotel du Boulevard | B-dul Regina Elisabeta nr. 5

Program

  • Sâmbâtă, 8 aprilie 11:00 – 20:00
  • Duminică, 9 aprilie 11:00 – 20:00

Bilet intrare 10 lei

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress