Mega Mall este tărâmul de basm al lui Moș Crăciun în luna cadourilor

Mega Mall
1 vote

Mega Mall este destinația perfectă pentru cei care doresc să își petreacă timpul alături cei dragi într-un decor de poveste. Aici, spiridușii lui Moș Crăciun au pregătit un cadru de poveste, inspirat de cele mai savuroase dulciuri pregătite de patiseri iscusiți.

 

Brioșe, acadele și case de turtă dulce supradimensionate îi întâmpină pe vizitatorii centrului comercial la fiecare pas, alături de spectacole interactive și oferte speciale.

Excursie la LEGOLAND pentru întreaga familie

În perioada 8-9 decembrie, cei mici pot participa la atelierele LEGO, organizate în zona Food Court. Aici, își vor testa îndemânarea și vor construi cele mai spectaculoase clădiri și jucării pe care și le imaginează. În plus, cei care fac cumpărături de la Mega Mall până pe data de 23 decembrie, cu valoarea cumulată de minimum 300 de lei, și se prezintă la centrul de premiere situat la nivelul -1 în fața magazinului LEGO, câștigă pe loc un trenuleț ediție specială LEGO. De asemenea, aceștia vor fi înscriși automat în tombola pentru a câștiga o excursie la LEGOLAND pentru întreaga familie!

Save the date: 12 decembrie este noaptea albă a reducerilor

În luna cadourilor, Maga Mall îi răsfață pe vizitatorii centrului comercial cu o seară prelungită de shopping și reduceri de până la 70% la o gamă variată de produse. Astfel, pe data de 12 decembrie are loc Winter Shopping Night: magazinele vor fi deschise până la miezul nopții, iar atmosfera de petrecere va fi întreținură de DJ Andrei Coman și MC Cristian Mihalache.

Ateliere tematice, concursuri, jocuri și spectacole interactive

În luna decembrie, cei mici sunt invitați într-o călătorie lumea de basm a Crăciunului. Aceștia sunt așteptați la cabina telefonică a lui Moș Crăciun între 7 și 9 decembrie, unde vor putea să îi spună moșului ce cadouri își  doresc. În plus, pe 15 și pe 22 cei mici pot participa la ateliere de creație, jocuri și spectacole interactive.

Program 15 decembrie:

13.00-15.00 și 17:00 – 20:00  – întâlnire cu ceata veselă a lui Moș Crăciun: Moșul, însoțit de spriduși, crăciunițe, elfi și soldăței vor defila într-o paradă, răspândind veselia Crăciunului

18:00 – 19:00 – spectacolul „Castelul de gheață”: un spectacol interactiv despre Regina de Gheață și Omul de zăpadă, în care actorii teatrului Ion Creangă vor aduce la viață o poveste despre dragoste, prietenie și miracole

3.00-15.00 și 17:00 – 20:00– atelierul „Școala elfilor”: cei mici vor crea cele mai creative decorațiuni de iarnă

Program 22 decembrie

3.00-15.00 și 17:00 – 20:00 – întâlnire cu ceata veselă a lui Moș Crăciun

16:00 – 1:00 – spectacolul „Castelul de gheață”

17:00 – 20:00 – fotografii cu Moș Crăciun

17:00 – 18:00 – The Rolling Strings show teatral cu tematică de Crăciun

18:00-19:00 – Pam Pam spectacol muzical pentru copii, cu tematică de Crăciun

Exerciții de gimnastica minții

Ziua de 16 decembrie este rezervată pentru competiția de șah. Copiii cu vârsta mai mică de 11 ani vor putea demonstra că au o minte ageră  și că au abilități de gândire strategică. Competiția se va juca în stil elvețian: participanții vor juca 7 partide, cu runde de doar 10 minute.

Intrarea la evenimentele tematice de Crăciun este liberă.

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

Despre Mega Mall

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 77.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș. Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress