Mind detox sau cum sa traiesti cu incredere si curaj

Mind detox sau cum sa traiesti cu incredere si curaj
2 votes

 

In ultima vreme se vorbeste tot mai mult despre importanta dezintoxicarii corpului, dar aproape deloc despre cum sa ne dezintoxicam mintea.

 

 

Pe langa toxinele fizice, este esential sa ne „curatam” si psihicul de efectul toxic al gandurilor, emotiilor si sentimentelor negative. Yoga, meditatiile, masajul, tratamentele SPA si terapiile alternative joaca un rol important in procesul de detoxificare a mintii, ele avand ca efect relaxarea mintii si curatarea corpului de blocajele si dezechilibrele energetice.

„Credintele, convingerile limitative, resentimentele, supararile, sentimentele de vinovatie, dorintele de razbunare nascute din neacceptarea iertarii altora sau chiar a noastra, toate acestea  ne creeaza stari de ingrijorare sau chiar teama si anxietate”, explica Anca Bucur, psiholog clinician si psihoterapeut cu formare in analiza tranzactionala si psihoterapie cognitiv-comportamentala.

Aceste stari ne paraziteaza mintea si ne controleaza emotiile, ne tin blocati si ne impiedica sa pasim cu incredere si curaj mai departe in viata. „Bombardati fiind cu informatii din toate partile, mintea noastra devine coplesita de ganduri si este incapabila sa se concenteze asupra a ceea ce e cu adevarat important pentru noi”, avertizeaza specialistul.

Mind Detox este cea mai rapida si eficienta metoda pentru a ajunge sa te bucuri de liniste, pace, sanatate, iubire si fericire in viata. Mind Detox urmareste sa imbunatateasca relatia pe care o ai cu propria ta minte pentru a te ajuta sa rezolvi problemele cu care te confrunti, atat fizice, cat si psihice.

Este o metoda remarcabila de a descoperi si trata cauzele ascunse in adancul mintii noastre care duc la aparitia problemelor fizice si emotionale. Cu alte cuvinte, daca exista ceva negativ care iti afecteaza corpul sau viata si nu stii din ce cauza, Mind Detox te poate ajuta.

De multe ori, afectiunile fizice sunt cauzate de probleme ale mintii, iar abordarea holistica este cea care te poate ajuta sa te vindeci. In plus, prin Mind Detox mintea scapa de blocaje si astfel te poti bucura de relatii mai bune, de mai multa incredere in sine si succes pe toate planurile. Mind Detox ajuta la descarcarea bagajului emotional, rezolvarea conflictelor interioare, restabilirea echilibrului interior si, in final, iti ofera sentimentul de preluare a controlului asupra propriei vieti!

Iata cateva dintre cele mai importante beneficii ale Mind Detox:

  • Te ajuta sa-ti controlezi emotiile negative care pot aparea atunci cand te gandesti la anumite persoane, locuri, lucruri sau evenimente.
  • Te poate ajuta la ameliorarea afectiunilor fizice prin eliminarea cauzele lor de la nivel mental si emotional.
  • Te ajuta sa scapi de comportamentele necontrolate precum fobii, dependente si tulburari obsesive, si poate sa rezolve cauzele emotionale care duc la acumularea de kilograme.
  • Te ajuta sa rezolvi conflictele pe care le ai cu familia, prietenii, colegii si cu tine insuti.
  • Te ajuta sa-ti mentii claritatea mintala si creativitatea pentru a lua cele mai bune decizii si a obtine cele mai bune rezultate.
  • Te ajuta sa-ti linistesti mintea si sa creezi conexiunea ideala cu fericirea si pacea ta interioara.

Anca Bucur este psiholog clinician si psihoterapeut cu formare in analiza tranzactionala si psihoterapie cognitiv-comportamentala. A parcurs cursuri de psihoterapia traumei, eliberare emotionala si psihologie energetica, specializandu-se in lucrul cu persoane sever traumatizate. Lucreaza in mediul ONG si are un cabinet de psihoterapie in practica privata. Este pasionata de manufacturarea cosmeticelor homemade si este adepta unui stil de viata curat, simplu si natural.

Mai multe detalii despre Mind Detox si cum te poate ajuta aceasta metoda sa traiesti cu incredere si curaj sunt disponibile pe site-ul psihocliniq.ro.

Comentarii