Mini campionat mondial de baschet 3×3 la București

baschet
1 vote

Cele mai bune echipe de baschet 3×3 din lume, atât la masculin cât și la feminin vor fi prezente la București într-un super eveniment organizat de către Sport Arena Streetball în ParkLake Shopping Center, în zilele de 10 și 11 august.

 

 

Un adevărat mini campionat mondial, cu 24 de echipe din 18 țări de pe trei continente.

Naționala feminină a României, calificată la Campionatul European și locul șapte la ultima ediție a Mondialelor va avea o companie extrem de selectă în turneul 3×3 Women Series de la București, competiție dedicată echipelor naționale. SUA, triplă campioană mondială la feminin, Franța, campioană europeană și medaliată cu bronz la ultimele Campionate Mondiale sau forțe precum Spania, Rusia sau Cehia vor fi prezente în turneul feminin de la ParkLake Shopping Center.

baschet

Cea mai bună echipă de baschet 3×3 din circuitul mondial profesionist masculin, Novi Sad revine la București în încercarea de a-și lua revanșa în fața marilor rivali din Riga, campioni ai ultimelor două ediții ale Raiffeisen Bank Bucharest Challenger.

În total cinci echipe din Top 10 din FIBA 3×3 World Tour vor fi prezente la București, unde competiția se anunță acerbă, cu echipe din SUA, Canada, Porto Rico, Filipine și Arabia Saudită și șapte reprezentante ale bătrânului continent.

Novi Sad și Riga au oferit la ediția din 2018 cea mai palpitantă finală din istoria de opt ani a competiției, letonii impunându-se cu 21-20 după un meci electrizant.

Evenimentul organizat în ParkLake Shopping Center va oferi, pe lângă electrizantele meciuri de baschet și o serie de momente de entertainment, concursuri cu premii pentru spectatori, un meci al vedetelor și multe alte surprize.

Raiffeisen Bank Bucharest Challenger este un eveniment organizat de către Sport Arena Streetball, cu sprijinul ParkLake Shopping Center și este susținut de către Raiffeisen Bank – naming partner, Mastercard și Nike – elite partners, Tissot – official timekeeper, Horizon, Serioux, sportloft.com, Gatorade, Pep&Pepper, World Class, Doritos și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București – event partners.

Promovat de ProFM.

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress