Mircea Vintilă & Brambura

Mircea Vintilă
1 vote

Show-ul care se află la cel de-al 6-lea an consecutiv, Mircea Vintilă & Brambura, din 23 noiembrie, la Hard Rock Café, are sold out la Categoria VIP şi la Categoria 1, nici la restul de categoriilor nemaifiind multe bilete disponibile.

 

 

 

Hard Rock Café mai are puține locuri pentru un mega show!

Multe dintre cele mai cunoscute cântece ale artistului (“Adio, deci pe curând,” “Noros cecer”, “Peste răbdări”, “Musette” etc.) vor transfera prezentul în Bucureştiul interbelic, apoi în perioada hippie pentru a reveni la realitatea cotidiană.

Un spectacol de istorie!

În anul Centenarului, omul care a făcut istorie în muzică, Mircea Vintilă, revine pe 23 noiembrie la Hard Rock Café, într-un concert care va începe de la ora 22.30, așa cum o face mereu: cu drag şi cu toată inima. Spune că acest loc este precum o casă a muzicii unde mereu găsește un public select, cald şi entuziast. “Vă aştept şi de această dată la o seară de poveşti puse pe note muzicale, cu şi despre prieteni vechi.”

Cunoscut și ca Ciocu’, Mircea Vintilă face parte din prima generație de artiști folk din România, cea a anilor ’70. El este cunoscut atât pentru activitatea sa solo sau cu formația de acompaniament Brambura, cât și ca membru al supergrupului Pasărea Colibri. A compus cântece pe versuri de Adrian Păunescu, George Coșbuc, Tudor Arghezi, Florian Pittiș, Gheorghe Azap și alții. Este recunoscut pentru faptul că o parte dintre cântecele sale recreează atmosfera și farmecul Bucureștiului de odinioară.

Bilete ÎNCĂ disponibile la Concertul MIRCEA VINTILĂ & BRAMBURA la Hard Rock Café

Categoria 2 – 40 de lei (loc la masă)

Categoria 3 – 25 de lei (loc în picioare)

Biletele se vând online prin Iabilet și la Hard Rock Cafe.

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress