Mirela Vaida a sărbătorit Crăciunul cu o luna mai devreme!

Mirela Vaida
1 vote

Mirela Vaida are un program extrem de încărcat, dar atunci când vine vorba de cei doi copii, vedeta este în stare să renunțe la orice! Până să vină pe lume cel de-al treilea copil, Carla și Vladimir îi ocupă Mirelei tot timpul. După programul de grădinița, cei doi micuți au activități comune.

 

 

 

Zilele trecute, înainte de a merge la orele de înot, Carla și Vladimir și-au însoțit mama într-un supermarket pentru câteva cumpărături. Nu mare i-a fost surpriza Mirelei când cei doi copilași au început să umple coșul cu bunătăți de Crăciun!

Mirela VaidaM-am dus să-i iau de la grădiniță pe la ora 16, în graba mare, pentru că de la ora 17 Carla avea cursuri de înot la o piscină din apropiere. Evident că am plecat mai devreme, ca să avem timp să îi schimb, să găsesc lejer un loc de parcare, să ne tragem sufletul… în sfârșit! Am ajuns mai devreme cu vreo juma’ de oră și pentru că în apropiere e un hypermarket, zic hai să-i iau repede și să cumpăr un kil de clementine și niște lapte!! Atât!!”, povestește vedeta în cel mai recent articol pe blogul său, Mirelavaida.ro.

În câteva minute după ce s-au văzut în magazin, mezinii familiei au începutul să își facă siguri provizii pentru sărbători. Carla a ales tot ce ține de Moș Crăciun și Vladimir și-a completat colecția de mașinuțe!

Crăciunul cu o luna mai devreme!

“Când mă uit în coș….pfff!!! Plin de jucării, de căciuli cu reni, de seturi de mașinuțe, de pijamale cu Elsa, un costum de Crăciuniță și unul de Moș, cornițe cu reni și muultă ciocolată!!! Mooor! Ce fac acum? Cum le scot? Încep cu explicațiile: „mami, trebuie să luăm doar ce avem nevoie. Dacă vă place ceva de aici, îi scrieți lui Moșu’ să vă aducă de Crăciun și cu siguranță vă va îndeplini dorința dacă sunteți cuminți și mergem acum la piscină.” Și încep să pun înapoi din produse… Vladimir nu dădea drumul cutiei cu mașinuțe!! Trăgeam parte în parte de cutia aia și nu voia să o lase din mâini! „Mașina, mașina mea!”. Numai asta îmi zicea, printre suzetă.”, povestește vedeta.

Oricât de mult și-ar fi dorit Mirela să îi facă pe cei mici să mai renunțe la cumpărături, într-un final a cedat și a ajuns la casă cu coșul plin și copii fericiți! Bucuria a fost și mai mare când Carla și Vladimir au ajuns acasă și s-au apucat să despacheteze toate cumpărăturile.

Când ajung acasă și desfacem sacoșele, ăștia doi imediat cu raportul la taică-su: „Tatii, uite ce ne-a cumpărat mami: mașinuțe lui bebe, mie ciocolată și Moș, costume de Crăciunei pentru amândoi, cărți de colorat, ouă de ciocolată, coarne de ren, pijamale cu Elsa, căciulă mov cu sclipici, că din asta nu aveam… Uite, după ce păpăm, ne dai din Moșu’ ăla, da? Eu vreau capul lui Moș Crăciun, lui bebe îi dai din burtica Moșului!”, povestește Mirela pe blogul sau.

Copii fericiți!

Fericiți că au primit tot ce și-au dorit, Carla și  Vladimir s-au îmbrăcat și cu costumele de Crăciun și spre “dezamăgirea”’părinților au mâncat și ciocolată!!

“Am ieșit tăcută din dormitor… Copiii erau îmbrăcați în Moși. Vladimir era desculț cu mașinuțele în mână, Carla mâncase capul lui Moș Crăciun între timp… erau fericiți! Am zâmbit și eu când i-am văzut… Uite cum am adus noi Crăciunul în casă cu o lună mai devreme… Doar pomul ne mai lipsea!”., continuă Mirela povestirea pe blog.

Cum s-a încheiat aventura, puteți afla de pe blogul Mirelei Vaida- www.mirelavaida.ro.

Până va aduce pe lume cel de-al treilea copil, Mirela Vaida a luat o pauză de la televiziune și de la musicalul Mamma Mia. Mirela este actriță la Teatrul de Revistă Constantin Tănase și susține recitaluri alături de bandul său, Vaida show.

 

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress