Mirela Vaida – cea mai îndrăgită prezentatoare de reality-show din România!

Mirela Vaida
1 vote

Mirela Vaida a fost premiată în cadrul Galei Performanței & Excelenței 2018, eveniment ce a avut loc săptămâna trecută la Ambasad’Or Events & Leisure. În cadrul ceremoniei, Mirela Vaida a primit un Premiul de Excelenţă în mass-media pentru cea mai îndrăgită prezentatoare de reality-show pentru emisiunea “Totul pentru Dragoste – La bine și la greu”. 

 

 

Mirela VaidaFrumoasa prezentatoare a strălucit într-o rochie neagră, accesorizată cu o pereche de cercei masivi și un machiaj discret.

“Pentru al doilea an consecutiv, premiată la Gala Performanței și Excelenței în Mass-Media!! Mulțumesc tare mult echipei “Totul pentru dragoste”, Maria Andrei pentru outfit și, în primul rând, publicului nostru – prieten vechi și bun!! Ce seară frumoasă!! Mulțumesc!.”, a declarat vedetă într-un mesaj postat pe pagină oficială de Facebook.

 

 

Ajunsă la cea de-a 8-a ediție, Gala Performanței & Excelenței 2018 este dedicată promovării și recunoașterii personalităților care au un renume în diverse domenii și care s-au remarcat prin proiectele și activitățiile lor deosebite.

Mirela Vaida prezintă emisiunea ”Totul pentru dragoste – La bine și la greu” difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1. În același timp, vedeta face parte din echipa musicalului Mamma Mia, este actriță la Teatrul de Revistă Constantin Tănase și susține recitaluri alături de bandul sau, Vaida show.

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress