Mirela Vaida nu vrea să își cumpere haine de gravidă

Mirela Vaida
1 vote

Mirela Vaida a anunțat oficial, săptămâna trecută, că este însărcinată cu al treilea copil. Mămică a doi copii, vedeta este însărcinată în 5 luni și așteaptă un băiețel. Frumoasa moderatoare nu își face griji în ceea ce privește hainele, pentru că nu s-a îngrășat decât două kilograme, revenindu-și foarte repede după primele două sarcini.

 

 

Mirela Vaida“Nu îmi fac griji în ceea ce privește hainele pentru că, se pare că și de data acesta am noroc și sunt însărcinată tot iarna!! Am știut eu de ce am pus la păstrare haine de la primele două sarcini!!! Nu vreau să investesc bani în haine pentru gravidă, în special pentru aparițiile tv. Maria Andrei, cea care se ocupă de imaginea mea, știe cel mai bine ce mi se potrivește! Ne sfătuim și de fiecare dată ține cont de starea mea de spirit când îmi alege ținutele. Știe să mă “citească” și îmi propune mai multe variante și culori. Dacă nu stau tocmai bine cu energia, îmi propune ținute în culori tari și accesorii impozante. Așadar, prefer să investesc în haine și lucruri pentru bebeluș!”.

“Mirela este o femeie superbă, cu măsuri armonioase, chiar dacă este la a treia sarcină! Arată și se simte minunat, iar ținutele pe care le poartă la emisiune sunt în armonie cu starea ei de bine: sunt feminine, moderne și accesorizate foarte cool! :).”, spune Maria Andrei.

Frumoasa prezentatoare a emisiunii „Totul pentru Dragoste – La bine și la greu”, difuzată de Antena 1, și-a revenit foarte repede după primele două sarcini.

“Nici la prima și nici la a doua sarcină nu am fost nevoită să fac schimbări majore în garderobă. Mulțumesc lui Dumnezeu am luat 12 kg la prima sarcină cu Carla și 15 kg la a doua sarcină cu Vladimir. Oricum, fiind o diferența de vârsta foarte mică între ei, am fost și sunt tot timpul în priză, așa că, kilogramele cum apar, așa dispar! Nu am o rețetă, am doar doi copii energici și dornici de joacă, și încă unul pe drum, astfel încât am propria sală de fitness la mine acasă!!!”

Mirela Vaida prezintă emisiunea ”Totul pentru dragoste – La bine și la greu” difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1. În același timp, Mirela Vaida face parte din echipa musicalului Mamma Mia, este actriță la Teatrul de Revistă Constantin Tănase și susține recitaluri alături de bandul sau, Vaida show.

 

Comentarii

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress