Moda ca business la Atelierele de idei Unica

moda ca business atelierele unica icon
0 votes


O noua editie a Atelierelor de idei Unica a avut loc pe 24 septembrie, la Institutul Cervantes. Tema „Moda ca business” a fost dezbatuta de patru femei de afaceri din Romania, care au reusit sa transforme pasiunea pentru moda intr-un business de succes.

Dana Rogoz a participat la Atelierele de idei Unica in calitate de blogger si fashion addict. O prezenta vesela si naturala, Dana a vorbit publicului despre blogul ei de moda si despre ultimul ei proiect, colectia de plicuri Moon by Dana Rogoz. Una dintre participantele din public chiar purta un astfel de plic, o dovada clara ca ideile fashion ale Danei Rogoz sunt pe drumul cel bun.

A luat apoi cuvantul Raluca Vasiliu, designerul din spatele brandului Nalia Varam, care a povestit ca ideea lansarii magazinului ei de incaltaminte i-a venit atunci cand era in cautarea pantofilor de nunta perfecti pentru ea. Designerul si-a dat atunci seama ca incaltamintea perfecta poate fi creata doar la comanda. Este exact ceea ce Raluca Vasiliu le ofera femeilor prin intermediul buticului ei: pantofi frumosi, dar si comozi, creati special pentru ele.

Venera Arapu a vorbit din perspectiva creatorului de moda cu experienta si notorietate, atragand atentia ca pentru a dezvolta o afacere de succes pasiunea nu este suficienta. Flerul, implicarea totala si strategiile de promovare sunt la fel de importante.

moda ca business atelierele unica 2
Nu in ultimul rand, bloggerul Ana-Maria Morodan a povestit participantelor cum a reusit sa devina cunoscuta in blogosfera romaneasca pornind de la un blog de stil personal. De asemenea, Ana-Maria le-a oferit participantelor la atelier cateva sfaturi si trucuri pentru crearea unui stil vestimentar unic.

Pe langa informatiile utile oferite de cei patru speakeri, cititoarele Unica prezente la Institutul Cervantes au fost rasfatate cu premii. O tombola a oferit unei domnisoare norocoase o pereche de botine din noua colectie ECCO Sculptured 75 si alte cinci participante au fost premiate dupa ce au creat tinute folosind haine oferite de echipa Unica si incaltaminte si genti din colectiile ECCO.

Premiul intai a constat intr-o pereche de botine Sculptured 75 oferite pe loc de ECCO, dar toate participantele la concurs au primit cadouri – din partea Danei Rogoz, o gentuta MiniMoon, din partea Anei Morodan, un colier statement, si din partea Avon, produse de frumusete din noua colectie. La plecare, fiecare participanta la Atelierele de idei Unica a primit cadouri ECCO si Avon.

Comentarii